Connect with us

Revistateo.ro

TOP 3 CELE MAI "CIUDATE" FANTEZII SEXUALE

Cuplu

UN SUBIECT TABU! TOP 3 CELE MAI „CIUDATE” FANTEZII SEXUALE

Le numim „ciudate” pentru ca traim intr-o tara in care sa vorbesti despre sex este din start TABU. Poate tu, cel care ma citesti acum, spui despre mine ca sunt un obsedat sexual si de aceea abordez aceasta tema, insa imi doresc sa te asigur ca cel putin in Revista TEO nu vei gasi vreodata articole care sa depaseasca limita educatiei sexuale sau a sanatatii. Am facut aceasta mica introducere pentru ca, desi observ ca va place sa cititi articolele noastre despre sex, ne si certati ca tratam astfel de subiecte si cum sunt genul de redactor care adora sa aiba interactiune cu cititorii lui, prefer sa va raspund si sa vorbim deschis.

Incepem topul fanteziilor sexuale si sunt tare curios sa aflu de la voi si despre altele, asadar nu ezitati sa comentati la acest articol.

1. Swing sau schimbul de parteneri
Swingul este o fantezie sexuala practicata de foarte mult timp, dar mai putin populara pentru ca atat cei care il practica, dar si cei care si-ar dori sa o faca, tin acest lucru extrem de secret. Repercusiunile care ar putea sa apara din partea societatii sunt mult prea mari si atunci swingul este pe locul 1 in TOP. Ce este si cum se practica? Schimbul de parteneri (Swing) se adreseaza in special cuplurilor si este practicat in felul urmator: doua cupluri isi dau intalnire intr-o locatie, exista chiar si cluburi special aranjate pentru aceste intalniri, unde fac schimb de parteneri, iar in functie de regulile pe care cuplurile le stabilesc, acesta pot ajunge sa intretina relatii sexuale fiecare cu partenerul celuilalt (aceasta fiind chiar si ideea). Motivele pentru care cuplurile aleg aceasta varianta de a diversifica relatia sunt multiple. Exista cupluri care afirma ca aleg swingul pentru ca asa pot evita sa isi insele partenerii, altii spun ca aleg acest tip de relatii pentru ca le condimenteaza relatia. Exista mii de site-uri special dedicate pentru aceasta activitate si chiar si site-uri romanesti sunt cu zecile.

2. Sexul violent, supus denumit „Slave/Master (Sclav/Stapan)”

O fantezie poate mai putin interesanta pentru multi dintre noi: unele cupluri aleg violenta in sex, afirmand ca acest lucru le ofera excitare. Altii pot merge si mai departe si aleg sa practice sexul pe roluri in care un partener este „sclav”, iar celalalt „stapan”. Majoritatea cuplurilor au bine definite regulile si rolul fiecarui partener este de la inceput stabilit, neputand sa existe schimburi de roluri. Dupa cum si numele ii spune, aceasta fantezie presupune folosirea umilintei in actul sexual, uneori chiar si subminarea partenerului sau sufocarea lui pentru o scurta perioada de timp. Specialistii recomanda ca practicarea acestui joc sexual sa fie facuta doar cu un partener cu experienta si recomanda cu tarie sa fie stabilite reguli clare. Extrema acestei fantezii este ca poate lasa urme vizibile de violenta pe corpul celui ce poarta rolul de sclav, insa pentru amatori acest lucru creaza doar…placere. Este important de mentionat ca locul doi prezinta de fapt doua tipuri de fantezii, dar pentru ca exista multe lucruri in comun am preferat sa va povestesc despre el ca un intreg.

3. Sexul in grup

Aceasta fantezie incepe sa fie deja populara chiar si in Romania. Sigur, putini o recunosc, dar ea incepe sa aiba tot mai multi adepti. Sexul in grup nu trebuie definit, pentru ca este clar cum se practica, insa partea interesanta este ca aceasta fantezie a declansat si un alt fenomen numit „relatiile deschise”, in care cuplurile cheama cunostinte sau pur si simplu doritori sa intretina relatii sexuale in grup sau chiar…separat.

Parera sexologului

Am luat legatura cu Roxana Ionescu, sexolog, care ne-a explicat de ce unele cupluri apeleaza la fanteziile sexuale, dar si ce riscuri pot avea daca practica una din cele 3 enumerate mai sus.

„Fanteziile sexuale despre care dumneavoastra pomeniti in acest articol sunt practicate doar de cupluri bine inchegate sau cel putin asa este recomandat, pentru ca necesita un grad ridicat de incredere in relatie, in special cand vine vorba de a intretine relatii sexuale cu alti parteneri, in afara relatiei propiu-zise. In ceea ce priveste excitarea unui partener atunci cand acestuia i se provoaca o suferinta, s-a demonstrat stiintific ca exista o oarecare legatura si ca stimulii nervosi pot ajuta unele persoane sa aiba o relatie sexuala mai implinita, insa orice joc sexual trebuie sa fie practicat cu mare grija, deoarece poate dauna sau chiar leza.”

Parerea psihologului

Dana Dumitru, psiholog de cuplu, ne explica de ce apare aceasta nevoie intr-un cuplu: „Tuturor ne este teama de monotonie si nu doar ca ne este teama, ci vrem s-o si evitam. Cand monotonia apare in cuplu, exista riscul ca relatia sa se destrame si tocmai de aceea au aparut aceste jocuri sau fantezii. Exista o linie extrem de subtire intre dorinta unui partener de a experimenta sexul si in alte moduri in afara de cel clasic si dorinta de a isi dezvolta cunostintele in acest domeniu. Sunt foarte putine cupluri in care ambii parteneri sunt de acord cu aceste practici, cel putin asta am sesizat eu in terapiile de cuplu avute cu pacientii mei. De obicei un partener face acest efort strict ca sa isi multumeasca concubinul, insa sigur, nu ii putem exclude si pe partenerii, haideti sa ii numim „norocosi”, care se potrivesc de minune si care pot practica multe jocuri sexuale.”

V-am prezentat in acest articol un top trei al celor mai ascunse fantezii sexuale, insa lista poate continua cu mult mai multe tipuri. Deocamdata ne oprim aici. Astept cu interes parerile voastre!

4 Comments

4 Comments

  1. Elisse

    2015-01-21T01:01:21+02:00 at 2015-01-21T01:01:21+02:00

    Parerea mea e ca un cuplu in care a aparut monotonia sexuala nu are decat sa se destrame, nu e nicio pierdere pentru nimeni. Acolo nici nu e si nici nu a exustat iubire adevarata. E mai bine sa-si caute fiecare de drum. Revitalizarea pe care o aduc astfel de practici in viata de cuplu poate fi in cel mai fericit caz de foarte scurta durata. Eu cred ca te pot chiar scarbi si imbolnavi in timp, daca le continui. Cel pujtin din punct de vedere energetic sunt categoric nocive.

  2. zorro

    2015-02-06T11:21:56+02:00 at 2015-02-06T11:21:56+02:00

    eu cred ca aceste fantezii trebuie puse in aplicare mai ales de catre psihologii si sexologii care cica stiu despre ce vorbesc; adica sa-si duca ei sotii si sotiile (daca au asa ceva) la sex in grup, mai ales daca au si copii acasa; ba ar putea incerca si schimb de copii, ca sa fie mai condimentat; ar putea sa faca sex in grup si swing chiar si cu cateii familiei, sa fie un fel de swing-pedo-zoofilie; tot pentru insanatosirea vietii sexuale, propasirea relatiei si evitarea monotoniei in cuplu. Pentru ca femeia, nu-i asa, sa fie implinita si fericita iar barbatul sa se simta viril si sa zburde de sanatate; si sa-si spuna unul altuia apoi, cand sunt doar ei doi, cat de bine s-au simtit si au fost satisfacuti fiecare de catre altcineva. Apoi sa se pupe prieteneste si sa adoarma fiecare cu spatele la celalalt, in asteptarea unei noi partide de condimentat in swing-grup-incest-zoo-bdsm-etc. Si inca o chestie, pentru sexologi-oage, psihologi-oage; cum dreak se face ca toate doamnele psiholog pe care le-am cunoscut sunt divortate? cum se face ca nu reusesc sa mentina o relatie nici cu urmatorul, nici cu urmatorul etc? Cum e cu inteligenta emotionala, arta de a citi oamenii de a alege corect? Cum e aia cand sexologul trebuie sa mearga la alt sexolog si psihologul la alt psiholog?

  3. feier

    2015-02-26T15:17:04+02:00 at 2015-02-26T15:17:04+02:00

    Nu inteleg cum paote un om sa dea astfel de sfaturi de-a dreptul scarboase, spurcate si infecte. Doar o minte bolnava obsedata de sex isi alimenteaza mintea de imaginatii diabolice. Acesti zisi pshiologi sau sexologi au ei insisi probleme grave de comprtament. Viata lor este compromisa fiindca nu stiu sa-si alimenteze mintea cu lucruri constructive, nu stiu sa facă o bucurie cuiva, sunt egoisti si lipsiti de orice bun simt. Treziti-va din pornirile pacatoase si de-a dreptul groaznice de spurcate pana nu vine mania Lui Dumnezeu peste voi si cei ce le practica. Mai puneti mana pe o carte sanatoasa sau implicati-va în acte de caritae, mai spuneti dint-o inimă sincera Tatal nostru care esti ceruri, ca doar asa va vindecati de boala voasta. Aduceti-va aminte de ce a nimicit Dumnezeu cetatea Sodoma si Gomora.

  4. feier

    2015-02-26T15:49:23+02:00 at 2015-02-26T15:49:23+02:00

    Eu nu va pot spune decat ca aveti o minte alimentata de imagini infecte, scarboase si de-a dreptul imi vine sa vomit de grata. Eu sunt convinsa ca voi sunteti niste obsedati sexuali, nu stiti sa dati sfaturi pentru ca voi insiva sunteti egoisti și infecti.Mai va si credeti psihologi sau sexsologi. Nu stiti ca viata este plina de pace si implinire doar atunci cand o traiesti corect, fara sa inseli, cand faci bine ori de cate ori iti sta in putina. Fii creativ in lucruri frumoase, fa fericit pe careva in nevoi si-ti trece obsesia sexuala. Mai spune un Tatal nostru. Mai implicate in activitati creative. Viziteaza un camin de batrani sau un orfelinat ca asa poate va mai trece din obsesia sexuala care va chinuie viata si va spun cu certitudine ca nu o sa va vindecati pana pune pamant peste voi. Reveniti-va cat va mai puteti bucura de viata.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top