Connect with us

Revistateo.ro

Tipuri de sarut si mesajele pe care ti le transmite iubitul

Cuplu

Tipuri de sarut si mesajele pe care ti le transmite iubitul

Cate tipuri de sarut cunosti? Psihologii sustin ca felul in care saruta un barbat spune multe despre intentia reala a acestuia.

Multe femei sunt nesigure pe ele atunci cand iubesc. Ele se intreaba daca anumite gesturi care vin din partea lui ascund intentia de a avea o relatie sau e vorba doar de o dorinta sexuala la mijloc.

Fiecare tip de sarut ascunde un mesaj. Psihologii si sexologii au descifrat ce spun barbatii in functie de modul in care isi saruta partenerele.

Tipuri de sarut si mesajele ascunse ale acestuia

1. Barbatii care saruta cu ochii inchisi vor o relatie serioasa. Psihologii americani sustin ca atunci cand un barbat inchide ochii simte o emotie puternica si viseaza la o viata lunga alaturi de femeia aleasa.

2. Barbatii care saruta timid, adica abia ating buzele partenerei, vor sa spuna ca nu sunt dispusi sa faca primul pas in relatie. Cei care saruta in acest mod asteapta ca femeia sa vorbeasca deschis despre stadiul relatiei in care se afla. Cand un barbat saruta timid vrea sa transmita ca isi doreste o relatie serioasa, dar ii e rusine sa isi recunoasca sentimentele.

3. Exista si barbati care saruta pasional. Barbatii care isi saruta partenerele ca si cum ar dori sa le soarba doresc doar sex. Cei mai multi se gandesc doar la ce se intampla in dormitor si nu au planuri serioase de viitor.

CITESTE SI: Top 5 tipuri de sărut preferate de bărbați

4. Barbatii care prefera un sarut ludic, pe nas, pe frunte sau pe ochi sunt, in general, nepregatiti pentru o relatie. Pot deveni extrem de suparaciosi intr-o relatie, iar acesta este primul indiciu ca au nevoie de maturizare. Barbatii care doresc sa isi pupaceasca non-stop partenerele si nu sa le sarute sunt predispusi la a le insela la scurt timp dupa inceperea relatiei. Pentru ei, dragostea este doar un joc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top