Connect with us

Revistateo.ro

Teste online

TEST ONLINE: La care din cele 4 etaje crezi ca a avut loc o crima? Vezi ce spune alegerea facuta despre tine!

Acest test psihologic este unul cu totul revolutionar. Analizeaza foarte bine cele patru etaje ale blocului din imaginea de mai jos (plus parterul) si spune la care etaj crezi ca a avut loc o crima.

Uita-te la toate geamurile de la fiecare etaj si fa-o pe detectivul. Ce observi la parter? Dar la etajul 1? Ce iti atrage atentia la 2? Nu-i asa ca e ceva suspect si la 3? Crimele perfecte oare se fac la 4?

Testul crimei este un test care dezvaluie foarte multe aspecte despre psihologia umana. In functie de alegerea facuta vei descoperi detalii nestiute despre propria ta personalitate.

Vei afla care sunt punctele tale tari, dar si cele slabe. Vei sti care sunt fricile tale sau bucuriile cele mai mari.

Vei descoperi cum relationezi cu cei din jur si ce nu le place la persoana ta. Esti gata de testul suprem?

RECOMANDARE TEST ONLINE: Ce imagine TE ATRAGE CEL MAI MULT? Uite cate spune aceasta despre tine!

RECOMANDARE TEST ONLINE: Alege FRUNZA PREFERATA si vezi ce spune despre tine

test online-14102015-3

INTERPRETARILE:

PARTER – Daca esti convins ca o crima perfecta poate avea loc la parter, deoarece criminalul este cel mai aproape de iesire, nefiind nevoit sa coboare scarile cu cadavrul, asta inseamna ca esti o persoana extrem de tacticoasa.

Nu vrei sa iti asumi niciun risc si tot ceea ce faci este foarte bine calculat. Defectul tau cel mai mare este susceptibilitatea in privinta a tot si toate, iar harul tau este ca stii sa ii asculti pe ceilalti cand au probleme. Relatiile tale cu oamenii decurg destul de rece la inceput, pana te cunosc.

ETAJUL 1 – Ai observat ca la niciun apartament nu sunt trase jaluzelele, fie si pe jumatate? Crezi ca asasinul vrea sa lase impresia ca e totul in regula si se ascunde intr-unul din aceste apartamente lasand aparente inselatoare (si anume nu a tras nicio jaluzea)?

Daca esti convins ca actul criminal a avut loc la acest etaj, asta inseamna ca esti o persoana care analizeaza totul in detaliu. Esti foarte spontan de felul tau, insa chiar si aceasta spontaneitate este uneori gandita. Marea ta calitate este ca te prinzi din prima de toate si asta ii enerveaza la culme pe cei din jur.

Marele tau defect? Esti nehoratat in unele situatii cheie. Relatiile cu cei din jur sunt mai degraba cordiale decat amicale sau foarte apropiate.

ETAJUL 2 – Este singurul etaj la care jaluzelele sunt trase la doua apartamente. In mod sigur criminalul se ascunde la geamul 6 sau 7, zici? Alegerea facuta spune despre tine ca esti o persoana usor de dus cu zaharelul. Naivitatea iti poate crea probleme serioase.

Nu tot ce zboara se mananca, iar asta ti-o spun prietenii destul de des. Esti o persoana inimoasa si uneori fricoasa in fata necunoscutului. Iubesti cu multa patima si suferi foarte tare daca cineva se uita ciudat la tine sau este are un tip de glume ce te ofenseaza.

ETAJUL 3 – Ce se intampla la geamul al treilea de la acest etaj? Pare un apartament cam parasit. Cu siguranta s-au adunat panzele de paianjen si praful in fiecare cotlon, deci, ar putea fi locul pentru o crima perfecta. Asta dovedeste ca mergi la sigur, fara sa fii atent la alte detalii semnificative.

Esti o persoana care pariaza totul pe o carte. Nu stai prea mult la negocieri. Poti deveni extremist si nu renunti niciodata la preconceptiile tale. Cu toate acestea, esti destul de tolerant cu prietenii tai, mai ales daca sunt vechi.

ETAJUL 4 – Multa lume crede ca la etajul 4 se intampla de obicei cele mai ciudate lucruri. De la legendele ca fantomele bantuie mansardele si acoperisurile blocurilor provine acest crez.

Esti o persoana cu multa imaginatie. Esti un visator innascut si tinzi spre cele mai inimaginabile idealuri. Esti aerian uneori, dar iti place foarte tare sa traiesti in stratosfera.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Teste online

To Top