Connect with us

Revistateo.ro

TEO: Mi s-a spus ca o sa mor la 1:16

Stiri

TEO: „Mi s-a spus ca o sa mor la 1:16”

Astazi la TEO SHOW a fost invitat Mike Angelo care a trecut in ultima perioada printr-o serie de incercari cutremuratoare.

Ca din senin sanatatea sa a luat-o razna si in scurt timp acesta a intrat in coma si a fost nevoit sa se opereze.

La doar 26 de ani Mike Angelo a suferit un transplat de ficat, iar datorita problemelor din sistemul medical romanesc acesta era sa isi piarda viata, deoarce era pus pe lungile liste de asteptare, asadar prietenii si familia lui au luat decizia de a-l transfera la un spital din Germania unde medici i-au salvat viata.

TEO a trait fiecare cuvant rostit de Mike, pentru ca si ea s-a aflat la un pas de moarte acum cativa ani. A stat 100 de zile in spital si a fost la un punct sa isi piarda viata. Extrem de impresionata de experienta tanarului artist, TEO i-a facut o marturisire impresionanta. „Mi s-a spus ca am sa mor la ora 1:16 minute (n.r cand era in coma) si asteptam cu teroare acel moment, in fiecare zi… si cand se facea ora 1:15 auzeam fiecare secunda si credeam ca am sa mor la aceasta ora. Nu mi-am cerut viata inapoi, am cerut doar sa ma fiu lasata la o zi de nastere a fiicei mele„.

Tot la TEO SHOW, Mike Angelo a declarat ca in perioada in care acesta a fost in coma a vorbit cu Dumnezeu.

Video in cateva momente.

1 Comment

1 Comment

  1. gramarcimar

    2014-11-13T08:29:38+02:00 at 2014-11-13T08:29:38+02:00

    Tocmai TEO,ai facut un pariu cu DUMNEZEU-pentru fetita ta minunata,gestul fabulos de frumos de acum 10 ani-ai scapat,ai revenit…ai mai stat o perioada in „fotoliul” tau renumit si ai revenit frumoasa,”proaspata” la noi…Noi te ubim,te iertam ca mai aduci cateodata un manelist,o resapata-aia de la Monaco,ca nu retin numele-si de ce l-as retine???si printre aduci si pe cei care au ce spune…De ce nu mai vin prietenele?Doamna dr Monica Pop,Carmen-cei pe care ii invitai in fostul sezon–Dan Puric,atatia si atatia care iti pot incalzi sufletele!!!Oare pentru ca nu mai se regasesc pe scaunul pe care au stat non-valorile???eu asa cred!!!!In afara de Margineanu-care-ti ramane prieten fidel…si Cotabita-el este si in trust acum…unde-s cei de la Taxi???si cati cu care ne-ai bucurat…Hai incearca si curata-nu esti nici Maruta,nici Simona G….Numai sanatate iti doresc,tie,lui Maia…Andreei Godeanu care te va sfatui de bine-sper!!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top