Connect with us

Revistateo.ro

Teo a pregătit o negresă de post delicioasă, cu un ajutor de nădejde

Stiri

Teo a pregătit o negresă de post delicioasă, cu un ajutor de nădejde

Negresa preparată în emisiunea de săptămâna aceasta reprezintă un desert accesibil, rapid și foarte gustos. O puteți găti oricând cu puține ingrediente și nimeni nu își va da seama că este un preparat de post. În plus, cu un ajutor priceput, puteți obține cea mai pufoasă prăjitură pregătită vreodată.

Care este secretul lui Teo? Cuptorul electric Arctic, cu sistem de ventilare Eco Fan. Datorită acestui sistem de ventilare ingenios, cuptorul Arctic asigură o coacere uniformă si omogena a preparatelor, printr-o circulare forțată a aerului cald.

Sistemul de curățare catalitic Self Clean asigură curățenia cuptorului printr-un panou absorbant ce actioneaza ca un filtru, atragand grăsimea și vaporii rezultati in urma procesului de gatire.  Practic, vei lăsa curățenia pe seama cuptorului tău! Cu ajutorul celor 12 funcții presetate cu care este prevazut cuptorul, vei găsi soluția optimă pentru fiecare preparat, iar consumul de energie va fi redus, gratie clasei energetice A+!

Cuptorul incorporabil Arctic confera un aer modern bucatariei datorita designului elegant si este in egala masura un partener de încredere și un ajutor de nădejde, chiar dacă vrei să prepari gustări rapide, sau îți dorești mâncăruri mai complexe. Află mai multe despre cuptorul electric Arctic pe site-ul Arctic.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top