Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Taylor Swift și Kanye West au cinat împreună

Presa americană scrie despre o nouă relație de prietenie și afaceri (au planuri muzicale împreună) în showbiz: Taylor Swift și Kanye West au cinat împreună și au avut grijă să nu trezească suspiciuni. Iată povestea descoperită de cei de la TMZ.COM.

Marți seara (n. r: 17 februarie), cei doi au mers la The Spotted Pig în New York și au luat masa împreună. Inițial, era vorba de o simplă întâlnire între prieteni, în care fiecare spune ce a mai făcut sau ce proiecte de viitor are, însă prin faptul că cei doi s-au ascuns de paparazzi ieșind separat din restaurant, trezește deja un mare semn de întrebare: e ceva mai mult între cei doi?

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ OBȚII LOOK-UL LUI TAYLOR SWIFT

Kanye West nu s-a ferit să se fotografieze alături de Taylor Swift, deși gurile rele susțin că soția sa, Kim Kardashian, nu ar suporta-o pe interpreta super-hit-ului „Shake it off”. Din informațiile oferite de jurnaliștii de la TMZ se pare că cei doi au avut o întâlnire la o masă pentru două persoane strict în interes… muzical. Taylor Swift vrea să scoată o piesă alături de Kanye West (care a revenit spectaculos pe scena muzicală cu noua piesă lansată alături de Paul McCartney și Rihanna). Suntem curioși ce va ieși din colaborarea dintre cei doi și așteptăm cu nerăbdare produsul final.

Sursă foto: GETTY, TMZ-ES.COM

Sursă foto: GETTY, TMZ-ES.COM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top