Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Tatăl lor e chirurg plastician. A început să le opereze pe fiicele sale de la 10 ani. Cum arată acum

Michael Niccole este un chirurg plastic, tată a două fete frumoase. A ajutat numeroase femei să scape de complexe, dar și bărbați deopotrivă.

Din nefericire, Michael și soția lui nu au putut avea copii, așa că au adoptat două fete, pe Charm și Britanni. Soția lui, Peggy, a profitat de meseria bărbatului și și-a făcut numeroase operații. Putem enumera liposucția abdominală, implanturi mamare, rinoplastie, mărire de buze și mărirea feselor.

Nu doar soția a beneficiat de aceste servicii extrem de scumpe, ci și fetițele adoptate. Michael a început să le opereze, spre stupoarea tuturor, de la vârsta de 10 ani.

CITESTE SI: UITA DE SILICOANE! Marirea sanilor in MOD NATURAL

Totul despre botox. Sfaturi de la medicul Juravle

Una dintre micuțe era complexată de forma buricului său, așa că tăticul estetician s-a gândit să o scape de acest moft, fără să se gândească la faptul că fetele lui vor deveni dependente de astfel de intervenții.

După asta, o altă fiică a beneficiat de o chirurgie dentară și și-a retușat apoi și urechile. Pe măsură ce au crescut, fetele au intrat ”în rândul lumii” și și-au pus botox și silicoane. Astăzi, la 21 de ani, arată ca două păpuși din vitrină.

La majorat, fetele au primit cadou din partea tatălui niște sâni noi, iar la 21 de ani au beneficiat de o rinoplastie, la fel ca mama lor adoptivă.

CITEȘTE ȘI: Iată ce trebuie să știi înainte de o operație estetică

În primul rând nu te poți aștepta la perfecțiune. Cele mai multe femei apelează la operațiile estetice în speranța că vor arăta perfect, însă ele nu realizează că perfecțiunea nu există.

Întotdeana vei găsi noi lucruri care te vor nemulțumi la tine, așa că trebuie să te obișnuiești cu ideea aceasta.

În plus, ideea de perfecțiune diferă de la o personaă la alta, așa că ceea ce pentru tine este ideal, pentru cel de lângă tine poate însemna cu totul altceva.

Primul pas este o consultație în cadrul căreia medicul îți va examina zonele problematice. În unele cazuri, este posibil ca operația să nu fie recomandată având în vedere starea ta de sănătate fizică, psihică, vârsta, sau condiția corpului.

Din anumite motive s-ar putea să nu necesiți o astfel de operație, chiar dacă tu consideri că ai anumite imperfecțiuni.

Pentru anumite persoane operațiile estetice pot duce la dependență. Este exact același lucru care se întâmplă cu cei care se tatuează. Odată ce ți-ai făcut un tatuaj, nu te mai poți opri și te gândești imediat cum să-ți mai faci unul.

Ține minte că nu există perfecțiune și nu vei face decât să îți cheltui banii pe astfel de proceduri foarte scumpe, care nu vor ajunge să te mulțumească vreodată.

Înainte de a apela la o operație estetică este bine să mergi la un terapeut. Există chiar medici plasticieni care recomandă acest prim pas pacienților, deoarece poate exista o problemă de natură psihologică care să te împingă să iei o astfel de decizie, chiar dacă tu nu ai o reală nevoie de o astfle de schimbare.

Totodată, trebuie să te pregătești și de ce e mai rău. De multe ori lucrurile nu ies așa cum ar trebui și există nenumărate cazri în care femei frumoase și-au ruinat aspectul din cauza unor astfel de capricii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top