Connect with us

Revistateo.ro

Tatal ei a murit de cancer, iar dupa un an a primit ceva care a facut-o sa planga

Inedit

Tatal ei a murit de cancer, iar dupa un an a primit ceva care a facut-o sa planga

Bruce MacCulloch a luptat impotriva cancerului pana in ultima clipa a vietii sale. Din nefericire, maladia a lasat-o pe fetita acestuia singura, iar Bruce trebuia sa porneasca in calatorie lui spre lumea ingerilor.

Bruce simtea ca nu va avea mult timp de trait si a facut ceva frumos pentru fetita lui. Stiind ca nu o va vedea pe micuta crescand, s-a gandit sa ii lase mostenire cateva felicitari pentru ziua de nastere, pe mai multi ani.

Micuta Zoe a primit multe felicitari pana acum de la tatal ei si este convinsa ca acesta le-a scris impreuna cu ingerii, de acolo de sus. Zoe a venit pe lume fix in ziua in care Bruce a primit verdictul crunt de la medici: cancer de piele.

Bruce a putut fi alaturi de fetita ei doar la prima ei aniversare. Vazand ce emotie traieste in momentul in care micuta sufla lumanarea din tort, s-a decis sa scrie cate o felicitare pentru viitoarele ei aniversari, astfel incat Zoe are acum cele mai frumoase cadouri din lume. E cutremurator ce a reusit acest barbat sa faca. In fiecare an, Zoe primeste si astazi cadouri de la tatal ei, desi acesta este in Ceruri.

Cancerul de piele, o maladie grava

Acest tip de cancer este unul din cele mai periculoase din lume. Precursoarea cancerului de piele, boala Bowen, arata ca o zona de piele diferita de cea normala, de culoare rosiatica, care poate fi insotita de mancarimi.

Cancerul de piele poate afecta orice parte a corpului acoperita de piele, iar boala se manifesta in special la femeile in varsta, insa nici barbatii nu sunt scutiti de riscurile ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top