Connect with us

Revistateo.ro

Târg de Florii, în centrul Capitalei

Stiri

Târg de Florii, în centrul Capitalei

Începând de joi, 4 aprilie şi până a doua zi de Paşti, cei mai buni meşteri populari, artizani şi bucătari iscusiţi se vor întâlni în Bucureşti, pentru a le aduce vizitatorilor o parte din tradiţiile şi obiceiurile româneşti din perioada sărbătorilor pascale.

CITEŞTE ŞI: TRADITII si OBICEIURI DE FLORII

Astfel, primăria capitalei, prin Creart – Centrul de Creație Arta și Tradiție, pune la cale în Parcul Cişmigiu festivalul-eveniment „Traditii și Flori de Sărbători”, ajuns deja la cea de-a şasea ediţie.

Între 4 şi 13 aprilie, bucureştenii şi nu numai pot vizita standurile comercianţilor în fiecare zi, între 10:00 şi 20:00, pentru a intra în atmosfera specifică sărbătorilor de Paşti. Cei care vor trece pe aici vor avea parte de muzică bună, dans, teatru, ateliere de creaţie, expoziţii cu animale vii, dar şi de târgul de sărbători devenit deja o tradiţie.

Organizatorii le-au pregătit vizitatorilor şi nişte lalele supradimensionate, iar Foişorul, centrul spaţiului expoziţional, va de veni o cutie muzicală uriaşă. În plus, trecătorii vor putea să-şi testeze şi talentul artistic şi vor fi invitaţi să picteze pe două ouă uriaşe, în timp ce pe lângă ei va trece un car cu iepuraşul de Paşti, venit să dea de veste sosirea primăverii şi să se pozeze cu cei prezenţi.

Atmosfera de sărbătoare va fi întreţinută de către Orchestra Națională „Valahia”, o serie de vedete ale muzicii populare, Adrian Nour, Andreea Banică & Band, Provincialii, Corul de Copii Radio, Jazz Hot Club Romania şi Tudor Turcu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top