Connect with us

Revistateo.ro

Afla care este sursa stresului pentru fiecare zodie. Sunt lucruri care alimenteaza stresul pentru unele semne zodiacale. Ce spune semnul tau zodiacal?

Astro-FUN

Sursa stresului pentru fiecare zodie

In functie de semnul tau zodiacal, exista cativa factori care declanseaza stresul. Iata care este susrsa stresului pentru fiecare zodie.

Sursa stresului pentru fiecare zodie

Berbec. Ai tendinta de a lucra mai mult decat este cazul. Din aceast motiv devii din ce in ce mai stresat. Nu iti lasi timp sa te relaxezi. Crezi ca daca te vei ocupa de mai multe lucruri in acelasi timp, vei putea scapa de stres. Insa nu este o buna solutie.

Taur. Iti este teama de esec. Din acest motiv pui presiune asupra ta. Ideea ca vei da gres te streseaza. Atunci cand constati ca nu poti fi perfect (pentru ca nimeni nu este), devii foarte agitat.

Gemeni. Nu iti place ideea de a lua decizii. Cand esti pus intr-o astfel de situatie, devii foarte stresat. Ideal este sa nu te lasi coplesit de teama de a lua decizii importante. De asemenea, este bine sa te gandesti putin inainte de a lua o decizie.

Rac. Iti place stabilitatea si, de asemenea, iubesti confortul. Cand iti lipsesc lucrurile acestea, devii stresat. Esti o persoana careia rutina ii face bine. In plus, iti doresti sa ai in prajma oameni care sa iti ofere afectiune. Cand nu primesti asta, stresul apare in ecuatie.

Leu. Iti place sa stii ca tu detii controlul. Fiind un lider innascut, iti place sa ai controlul. Daca altcineva face asta in locul tau, atunci nu stii ce sa faci, nu stii ce rol ai. Si, astfel, devii stresat.

Fecioara. Iti place ca lucrurile sa fie facute asa cum iti doresti. Cand regula aceasta nu este respectata, atunci devii stresat. Dorinta de a fi perfect iti alimenteaza anxietatea si, uneori, pare ca duci o lupta in fiecare zi.

Sagetatorii nu vor ca ceilalti sa descopere ca sunt vulnerabili

Balanta. Cauti echilibrul in viata, iar situatiile care nu ti se par corecte sunt o sursa a stresului pentru tine. Iti place sa mentii pacea in jurul tau si nu suporti haosul sau certutile pe care nu le consideri necesare.

Scorpion. Desi nu iti place ca ceilalti sa stie, esti o persoana sensibila uneori. Si, cand se intampla ca altii sa vada dincolo de zidurile pe care le ridici in jurul tau, cand cineva te vade vulnerabil sau observa ca lasi garda jos, devii stresat.

Sagetator. Iti place aventura si ai nevoie mereu de schimbare. Vrei sa descoperi lucruri noi si sa descoperi lumea. Din acest motiv, monotonia si lucrurile previzibile reprezinta pentru tine un factor care declanseaza stresul.

Capricorn. Vrei sa faci mereu ceea ce este bine sau ceea ce este rezonabil. Iar lucrul acesta pune mare presiune asupra ta. Este bine ca uneori sa nu tii cont de regulile pe care ti le impui si sa faci si ceea ce iti dicteaza inima.

Varsator. Iti este greu sa te atasezi de oameni si preferi solitudine de cele mi multe ori. Daca simti ca se fac presiuni asupra ta pentru a te implica emotional, sau daca ai senzatia ca esti in permanenta atasat de cineva, atunci incepi sa te simti stresat.

Pesti. Te simti coplesit cand ceilalti asteapta prea mult de la tine. Si, astfel, te trezesti plangand din lucruri lipsite de importanta. Asta pentru ca simti ca unele lucruri te depasesc.

Articole pe aceeasi tema:

Motivul pentru care zodiile se despart de partenerul de cuplu

Motivul pentru care oamenii te plac in functie de semnul tau zodiacal

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top