Connect with us

Revistateo.ro

Superstitii legate de iubire. Ce trebuie sa stie toate cuplurile

Cuplu

Superstitii legate de iubire. Ce trebuie sa stie toate cuplurile

Unele persoane isi aleg partenerul de viata in functie de cateva superstitii legate de iubire. Vrei sa stii daca esti pe punctul de a-ti afla marea dragoste? Ce trebuie sa stie cuplurile pentru a nu se desparti? Iata mai jos cateva superstitii ciudate legate de dragoste.

Cele mai interesante superstitii legate de iubire

1. Femeile care se impiedica pe scari in timp ce le urca se vor marita curand. De asemenea, cele care se impiedica de un covor sau de pragul casei cand intr-un loc are loc un eveniment important, isi vor cunoaste logodnicul foarte repede.

2. Se spune ca pentru a visa cum va arata viitorul sot, trebuie sa dormi cu o oglinda sub perna si sa porti hainele cu care dormi pe dos.

3. Ca sa se indragosteasca de tine barbatul la care visezi, e bine sa freci coaja de lamaie sau de portocala de pat.

4. Daca vrei sa afli initiala numelui viitorului tau iubit, trebuie sa invarti un mar pana ii cade codita. In tot acest timp, rosteste literele alfabetului. Litera la care s-a rupt codita este cea cu care incepe numele viitorului partener.

5. In America, pentru ca un cuplu sa fie bine inchegat si sa dureze toata viata, se respecta un obicei destul de ciudat. Barbatul nu are voie sa ceara numarul de telefon al femeii pe care a pus ochii decat dupa trei zile de la care a cunoscut-o.

6. Cuplurile care nu vor sa se desparta nu e bine sa isi demonstreze afectiunea pe scari. Fie ca e vorba de scarile blocului sau scarile exterioare din fata unui monument, iubaretii trebuie sa se abtina de la sarutat.

7. Femeile nu au voie sa isi calce niciodata sosetele atunci cand se intalneste cu barbatul ei. In caz contrar, o va parasi curand.

8. Atunci cand te mananca nasul seara, se spune ca iubitul tau este in pericol.

9. Atunci cand sughiti, gandeste-te la numele persoanei iubite. Daca nu te opriti din sughitat, inseamna ca nu te iubeste asa cum crezi.

CITESTE SI: Iata de ce unele cupluri fac mai mult sex decat altele

10. O alta superstitie interesanta dezvaluie cum va fi viitorul sot. Daca speli vase sau haine cu mana si te stropesti, barbatul va fi betiv.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top