Connect with us

Revistateo.ro

stiai ca exista anumite superstitii despre haine? Afla care sunt ele. Le stiai pe toate? Daca vrei sa ai noroc, atunci ai putea tine cont de ele.

Stil de viata

Superstitii despre haine

Poate cunosti deja anumite supertistii legate de unele lucruri. Exista si cateva superstitii legate de haine. Pe care dintre ele le stiai?

Superstitii legate de haine

1. Daca porti o haina pe dos, inseamna ca in ziua aceea ai putea avea noroc. Desigur, trebuie sa imbraci haina pe dos fara sa iti dai seama. Este bine daca realizezi la finalul zilei ceea ce ai facut. Daca cineva iti spune ca nu porti haina asa cum trebuie, zambeste, dar nu iti corecta greseala. Altfel iti vei alunga norocul. Acelasi lucru se aplica si in cazul sosetelor. Daca le vei purta pe dos, vei avea noroc. Insa, pentru ca norocul sa fie de partea ta intreaga zi, este important sa le porti asa pe tot parcursul zilei.

2. Nasutrii iti pot aduce noroc. Spre exemplu, daca ai un numar impar de nastri pe haine, ai putea avea noroc. Daca exista un numar par, atunci poti sa cosi unul in plus. Daca oferi sau primesti nasturi, ai putea avea noroc. Este un simbol al unei prietenii puternice si de durata. Daca vei gasi un nasture, pastreaza-l pentru ca iti va aduce noroc. Si, cel mai bun loc in care il poti pastra este buzunarul hainei. De asemenea, se pare ca daca ai un borcan plin cu nasturi, lucrul acesta iti va aduce noroc.

3. Pune o moneda in buzunarul unei haine noi. Vei avea noroc. Nu trebuie cheltuita acea moneda. Daca vei purta in buzunar o moneda norocoasa, atunci vei avea norocul de partea ta.

4. Hainele cu buline vor atrage o buna situatie financiara. Este o superstitie intalnita in mai multe zone ale lumii. Functioneaza atat in cazul femeilor, cat si in cazul barbatilor. Forma bulinelor seamana cu cea a monedelor. Si, daca vei avea pe haine mai multe astfel de buline imprimate pe haine, atunci ai putea atrage o buna situatie financiara.

Articole pe aceeasi tema:

Superstitii despre maturi

Superstitii romanesti mai putin cunoscute

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top