Connect with us

Revistateo.ro

Te întrebi cum poți să slăbești într-o săptămână? Ai putea încerca o dietă care te va scăpa de kilogramele în exces. Ce trebuie să faci?

Cura de Slabire

Supa delicioasă care te ajută să slăbești într-o săptămână. Se prepară așa

Dacă te întrebi cum poți să slăbești într-o săptămână, atunci ai putea încerca o dietă cu supă. Iată cum se prepară și care sunt beneficiile pe care le aduce organsimului.

Supa delicioasă care te ajută să slăbești într-o săptămână. Se prepară așa

Supa aceasta, pe lângă faptul că te ajută să scapi de kilogramele nedorite, are rolul de a îmbunătăți metabolismul. De asemenea, elimină toxinele acumulate la nivelul organelor.

Țelina este unul dintre ingredientele principale. Este o legumă foarte utilă în cazul celor care vor să piardă kilogramele în exces. După ce sonsmi țelină apare senzația de sațietate, motiv pentru care vei mânca mai puțin. Iată cum se prepară acestă supă.

Ai nevoie de următoarele ingrediente:

– 4 bucăți de țelină
– cinci cepe
– 400 – 500 de grame de varză
– verdeață (o legătură sau două, în funcție de preferințe)
– 5 roșii
– 2 morcovi
– 2 ardei
– condimente în funcție de preferințe

Varza, morcovul, ceapa și țelina se vor tăia. Roșiile se vor pune la fiert și apoi se vor decoji, după care se pun în blender.

Pune un litru de apă într-un recipient, după care adaugă legumele, mai puțin ceapa. Acesta va fi pusă la călit în ueli de măsline. După aceea, se va pune în apă, alături de celelalte ingrediente. Adaugă condimentele și fiebe totul la foc mic. Așteaptă 10 minute, după care poți adăuga și verdeața. La final, stinge aragazul și așteaptă ca supa să se răcească. După aceea poate fi servită.

Dieta aceasta trebuie urmată cel puțin o săptămână. Este important ca în timpul dietei să nu se consume zahăr, carne procesată, alcool sau prăjeli.

Supa aceasta nu numai că te va ajuta să slăbești, dar îți va întări și metabolismul. De asemenea, reglează digestia și te scapă de o problemă cu care se confruntă multe persoane: retenția de apă.

CITEȘTE ȘI: Dieta cu supă de varză – scapă de kilogramele nedorite în 7 zile!

Dacă ai ţinut deja toate dietele posibile, dar rezultatele încă nu se grăbesc să apară, poţi să încerci dieta cu supă de varză, un plan de slăbire de o săptămână, care promite să te scape de kilogramele nedorite şi care include supă de varză şi, în funcţie de zi, o varietate de alte alimente.

Dieta cu varza. Este recomandată ca un plan rapid de pierdere în greutate, de şapte zile. Unele variante recomandă continuarea planului rapid cu un plan de întreţinere de două săptămâni şi repetarea planului rapid de o săptămână.

Cum funcţionează dieta cu supă de varză?

Dieta cu supă de varză. Planul duce la o scădere în greutate din cauza conţinutului său caloric scăzut şi a alternativelor limitate de hrană. În afară de supă, meniul zilnic ar trebui să includă o porţie de produse lactate, fructe şi/sau legume şi sosuri cu un conţinut scăzut de grăsimi.

Dieta cu varză. Dacă dimineaţa se consumă la cafea lapte degresat, iaurtul nu este permis până mai târziu în ziua respectivă. Zilele cinci şi şaşe includ şi consumul de pui sau peşte.

Dieta cu varză. Într-un prototip al versiunii mai vechi a dietei, zilele de la unu la patru constau în cantităţi nelimitate de supă de varză, fructe şi/sau legume. Ziua a cincea include supă de varză, puţină carne roşie sau pui şi roşii. Ziua a şaptea include supă de varză, orez nedecorticat şi legume. Sunt permise zilnic cafeaua neîndulcită, ceaiul, sucul de merişor şi apa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top