Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Sunt Rodica. Si-s frumoasa!

Probabil ca zici ca sunt aroganta. Dar nu sunt, am sa iti explic. In primul rand, nu spun ca-s mai frumoasa ca Florica , Vasilica, Gigica. Sau c-as fi mai frumoasa ca tine. Nu! Zic doar ca m-am impacat cu mine! Uite-asa, pur si simplu!

S-a intamplat brusc, azi-dimineata, la vreo ora dupa ce a urlat telefonul. Imi pusesem alarma la cinci. La CINCI, ca mai aveam de facut felul doi de mancare inainte sa plec la serviciu. As fi vrut sa mai dorm macar o jumatate de ora.

30 de minute, atat, ca sa imi treaca durerile de cap si de toate alea pe care mi le-a dat trezitul inainte de rasarit. Dar nu puteam sa mai dorm, stii si tu cum e…

M-am ridicat din pat ca batuta si mi-a venit o idee: 10 minute,….hai, 15 in cada. Asa, la prima ora, apa fierbinte si bule. Zis si facut! Am inchis ochii, m-am gandit la toate alea pe care le am de facut azi si mi-am dat seama ca le voi dovedi.

Fiindca sunt in stare si (mai ales) fiindca n-am incotro. Si ziua care incepea a devenit, deodata, suportabila. Dar a devenit excelenta cand am iesit din apa si mi-au cazut ochii pe mine, cat ma vedeam in oglinda.

Apoi, am inceput sa ma cercetez. Stii ceva? Cezariana s-a cicatrizat destul de decent. Nici nu se vede cine stie ce din slip si trecut destui ani ca sa ajunga sa imi placa dunga aia…

Sigur ca am riduri, dar asta mai ales fiindca rad mult. Gata, am decis: sunt de expresie! Pe ici, pe colo, pielea parca e cu macar juma’ de numar mai mare decat mine, dar ce naiba, stiu sa acopar zonele! Si chiar zambesc misto!

Zau, am o singura viata, adica prea putin timp la dispozitie ca sa ma tot impiedic de imperfectiunile mele – cele dintotdeauna sau alea si mai multe aparute cu timpul. Le-am luat pe rand, in cap: pentru parul alb, s-a inventat vopsea.

Celulita aia… ok, bine, o sa ma ocup mai serios de ea cand voi avea timp. Ridurile? O sa ma cremuiesc mai zdravan. N-am abdomen de pustoaica, dar am niste bluze care ma fac sa arat sensational! Sunt Rodica si-s frumoasa. Pun pariu ca si tu esti!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top