Connect with us

Revistateo.ro

Regulament oficial concurs „Câștigă unul din cele două premii CISEROM”

Regulament

Regulament oficial concurs „Câștigă unul din cele două premii CISEROM”

Regulament oficial concurs „Câștigă unul din cele două premii CISEROM”.

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului interactiv cu premii este societatea SMART ACTIVITY SRL, DENUMITA IN CONTINUARE REVISTA TEO, cu sediul în Strada Liviu Rebreanu 46-58, J28, SECTOR 3, Bucureşti, România, CUI RO34042388. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.TEOTRANDAFIR.COM dar și pe pagina de Facebook oficiala „Teo Trandafir”. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu Facebook. Sponsorul concursului este compania CISEROM.SC CISEROM SA, cu sediul in Str. Dorin Pavel nr 78, Sebes, ALBA, inregistrata la R.C. sub nr. J01/306/1991, CIF RO1772076, cont IBAN LEI RO24RNCB0011021272670001 deschis la BCR, reprezentata prin dl Director General Constantin Ispir, denumită în continuare ”Sponsor”.

SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul „Caștiga unul din cele 2 premii Ciserom” se desfăşoară în perioada 13 – 19 aprilie 2018, pe pagina de Facebookk Teo Trandafir, la adresa: https://www.facebook.com/Teo.Trandafir/posts/1898605823566454

SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

În perioada 13 – 19 aprilie 2018, vă invitam sa raspundeți la întrebarea din postarea concursului și vă înscrieți automat la concurs.
Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorți prin sistemul random.org.

SECŢIUNEA 4. PREMIILE ŞI MODALITATEA DE ACORDARE

Premiile constau în: 2 pachete în valoare de peste 50 de lei.

Pentru a intra în posesia premiilor, câştigătorii trebuie să trimită datele de contact (nume complet, adresă, număr de telefon) la adresa de email redactie@teotrandafir.com. Premiile nu pot fi convertite în bani.

Sponsorsul se va ocupa de expedierea premiilor dupa ce organizatorul ii timite datele de contact ale castigator.

În cazul în care unul sau mai mulţi câştigători nu confirmă datele de contact sau renunţă la premiu, REVISTA TEO îşi rezervă dreptul de a oferi premiul unui alt participant la concurs.

Numele câştigătorilor concursului vor fi anunţate pe pagina de concurs.

SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în România, cu excepţia angajaţilor REVISTA TEO precum şi a membrilor familiilor acestora până la gradul IV inclusiv.

În cazul constatării folosirii unor conturi de Facebook special create pentru fraudarea acestui concurs, participanţii respectivi vor fi descalificaţi.

SECŢIUNEA 6. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

REVISTA TEO va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la concurs. După încheierea concursului, toate datele concurenţilor din prezentul concurs nu vor fi păstrate.

SECŢIUNEA 7. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit pe site-ul www.teotrandafir.com. Regulament întocmit în data de 13 aprilie 2018 si disponibil pe site-ul www.teotrandafir.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regulament

To Top