Connect with us

Revistateo.ro

STUDIU RECENT: Ce se întâmplă cu femeile în perioada de ovulație. Trebuie să știe și bărbații asta

Educatie

STUDIU RECENT: Ce se întâmplă cu femeile în perioada de ovulație. Trebuie să știe și bărbații asta

Perioada de ovulație influențează puternic alegerile femeilor în privința sexului. În perioada când femeile se apropie de ovulație, trebuie să aibă mare grijă la ce consumă, asigurându-și o dietă variată. Însă varietatea nu se limitează doar la mâncăruri ci și la bărbați, arată cercetătorii.

Universitatea texană din San Antonio a realizat un studiu interesant despre comportamentul femeilor în perioada de ovulație. Studiul spune ceea ce știam deja cu toții: în acea perioadă a lunii, femeia este mai strălucitoare (mai atractivă), iar poftele culinare se diversifică. Ceea ce aduce nou această cercetare este deschiderea spre parteneri cât mai diferiți din punct de vedere sexual pe care o au femeile atunci când sunt mai fertile.

CITEȘTE ȘI: FEMEILE ÎȘI ALEG PARTENERII DUPĂ CICLUL MENSTRUAL

Faptul că femeile au mai multe opțiuni în această perioadă le face să experimenteze plăcerea în mai multe moduri, susțin cercetătorii. Perioada de ovulație are un puternic impact sexual stimulând afectivitatea și dorințele carnale mai intenes decât în alte zile din lună. De asemenea, potrivit aceluiași studiu, în perioada fertilă a lunii femeia este ceva mai emotivă decât de obicei.

Un alt studiu interesant despre ovulație a apărut recent de la Universitatea din Montreal. Femeile care sunt în faza ovulației au șanse mai mari se înceapă să se lase de fumat. În acel moment cresc nivelurile de estrogen și progesteron, aceasta fiind explicația dată de oamenii de știință.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Educatie

To Top