Connect with us

Revistateo.ro

Stirile zilei 7 mai 2016

Stiri

Stirile zilei 7 mai 2016

Stirile zilei 7 mai 2016: Moartea fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng a tinut prima pagina a ziarelor si site-urilor din Romania. Iata cele mai importante informatii ale zilei.

1. MESAJUL DINAINTEA MORTII

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng, care si-a gasit sfarsitul aseara, pe teren, a lasat un mesaj uluitor cu cateva ore inainte sa faca infarct. Colegii de la Dinamo si prietenii camerunezului au lasat mai multe mesaje emotionante in amintirea sportivului. Vezi mesajul socant de pe Whatsapp-ul lui Ekeng pe HUFF.RO.

2. MEDICII ISI PASEAZA VINA

Medicul echipei Dinamo si un sef important de la Ambulanta arata cu degetul unul spre celalalt in cazul mortii lui Ekeng. „Ca in orice interventie medicala, totul porneste de la o evaluare, stabilirea unui diagnostic si apoi un tratament”, sustine Cristian Grasu, presedintele Asociatiei Serviciilor de Ambulanta din Romania. Vezi cum se apara medicul echipei Dinamo Bucuresti pe HUFF.RO.

Lista spitalelor unde au fost gasiti dezinfectanti diluati

Postarea acestui viitor tatic a starnit mii de reactii pe internet

3. ROMANI CAZUTI LA DATORIE

Doi militari romani au murit in Afganistan in aceasta dimineata. Este vorba despre plutonierul Dumitrescu Iulian si sergentul Vizireanu Adrian. Vezi AICI din ce cauza au murit cei doi.

4. PRINCIPELE DUDA, DESPRE STAREA REGELUI

Principele Radu Duda a vorbit despre starea Regelui Mihai dupa ce in presa au aparut mai multe speculatii, inclusiv ca acesta ar fi mort si Casa Regala ascunde adevarul. VEZI PE HUFF.RO in ce stare se afla, de fapt, Majestatea Sa.

5. PROTESTE ANTI-CIOLOS

Postasii au iesit azi in strada, in Piata Victoriei. Acestia au cerut demisia actualului cabinet de tehnocrati daca nu rezolva problemele de la Posta Romana. Printre revendicari se numara cresterile salarile si imbunatatirea conditiilor de munca. Vezi ce decontari cer postasii si cat castiga un lucrator simplu la Posta Romana in comparatie cu directorul general, pe HUFF.RO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top