Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Un presupus fiu al Regelui Mihai face dezvăluiri neașteptate despre părinții lui

Jean-Francois Caraccini susține că este fiul Regelui Mihai. Acesta a declarat că poate demonstra asta prin probe ADN, dacă se va accepta acest lucru.

„Am fost adoptat de familia italiană Caraccini, din Franţa. Am fost adoptat dintr-un orfelinat din România.

Am descoperit în urmă cu cinci ani că eram un orfan special. M-am întâlnit cu mai mulţi deputaţi şi miniştri din România, care mi-au spus că sunt fiul secret al Regelui. Acum cinci ani am aflat această informaţie, dar am crezut la început că nu este reală. În aceşti ani am descoperit mai multe documente care atestă că am sânge albastru.

Puteţi vedea că semăn foarte bine cu principesa Sofia, am aceleaşi trăsături. (…) Documentele pe care le am în posesie dovedesc că nu sunt un mincinos. Sunt mai multe scrisori prin care sunt recunoscut drept fiul Regelui Mihai de către biserica bizantină. Statul elveţian a făcut mai multe teste ADN în urmă cu doi an.

CITESTE SI: Ovidiu Ioanițoaia a povestit o întâmplare despre Regele Mihai care ne face să îl vedem cu alți ochi

Le-am văzut cu ochii mei. Era foarte important pentru mine să descopăr adevărul. Mama mea naturală este Principesa Sofia. De aceea am fost adoptat de o familie italiană, pentru că sunt un copil provenit dintr-un incest. Sunt sigur despre această informaţie. Nu este o minciună.”, susţine Jean-Francois.

„Acum doi ani am trimis scrisori familiei regale din România. Nu mi-au răspuns. (…) I-am scris, însă nu mi-a răspuns niciodată. Soţia mea i-a scris mamei mele o superbă scrisoare acum două luni. Nu i-a răspuns nimeni. Este ciudat. Este o situaţie foarte dificilă”, a mai spus el.

Mărturia unei călugărițe din cele care l-au îngrijit pe Regele Mihai în ultimele clipe de viață

Puțină lume știe că Regele Mihai I al României a fost îngrijit în ultimele zile din viață de mai multe călugărițe.

„Ultimele patru luni din viața Regelui Mihai au fost foarte grele. Stătea doar în pat în ultimele patru luni. Vorbea cuvinte neînțelese. Existau nopți când nu dormea și atunci îi citeam rugăciuni, iar el asculta.

Alteori, ar fi pornit la plimbare și de aceea trebuia să fim acolo cu el, să avem grijă să nu cadă și să se lovească.

Când încă mai putea să umble, se folosea de un cadru metalic, dar trebuia să fim lângă el. Alteori, Regele vorbea în franceză cuvinte doar de el știute”, a declarat una din călugărițe, scrie Evenimentul Zilei.

Măicuțe de la Mănăstirea de la Tăuți din comuna Florești, județul Cluj, l-au îngrijit pe Regele Mihai I al României până în ultima clipă a vieții sale.

Măicuțele erau trimise în Elveția pentru a asigura serviciul religios.

„În ultima seară de viață s-a simțit mai bine. Spre dimineață, a început să se simtă foarte rău și au fost chemați medicii, care au instalat un aparat cu care a fost ajutat să respire. Nu a mai durat mult și, în jurul orei 13, a decedat”, a mai spus măicuța.

„A fost dorința Regelui să fie îngrijit de călugărițe. Noi am ajuns acolo, fiind rugate să mergem de IPS Andrei, mitropolitul Clujului, Sălajului și Maramureșului. Am dat ascultare.

Stăteam lângă Majestatea Sa, zi și noapte. Una, ziua și alta, noaptea. Nu îl lăsam singur nicio secundă. În prima parte, Regele a umblat ajutat de un cadru, apoi s-a deplasat tot mai greu, iar la final a fost imobilizat la pat”, a mai spus una dintre maici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top