Connect with us

Revistateo.ro

Stilul micutei North West la numai un anisor

Inedit

Stilul micutei North West la numai un anisor

La numai un anisor, fiica celebrei vedete Kim Kardashian si a raperului Kanye West face deja furori. Stilul in care mama ei o imbraca se potriveste de minune cu micuta, chiar daca unii ar spune ca este prea serios pentru un copil atat de mic.

Hainele alese sunt bineinteles, ale creatorilor celebri cu care Kim ne-a obisnuit. Fetita poarta doar branduri scumpe cum ar fi Chanel, Givenchy, Balmain sau Balenciaga.  De curand micuta a insotit-o pe mama sa la saptamana modei de la Paris, unde a purtat niste tinute pe masura.

Hainele cu care Kim o imbraca pe fetita se asorteaza mereu cu cele ale parintilor ei si pentru ca de curand ea a invatat sa mearga, papuceii sai fac furori de asemenea.

Geci de piele, bluzite din voal negru, colanti luciosi, camasi din denim sau rochite Chanel sunt doar cateva dintre articolele cu care mamica sexy Kim Kardashian o imbraca pe fetita ei. Nu multi copii la o varsta atat de frageda au un stil atat de bine definit. Multi ar spune ca este prea mult pentru un copil si ca micuta North ar trebui sa fie imbracata cu haine in culori mai vii. Parintii ei insa nu sunt de aceeasi parere. Kim nu rateaza nicio ocazie si isi asorteaza hainele cu cele ale copilului ori de cate ori este in atentia publicului.

Culorile predominante pe care North le poarta sunt cele inchise cum ar fi negru, maro, albastru inchis si gri. Rozul, violetul si alte nuante girlie ar pune-o in valoare mai mult? Crezi ca stilul micutei North West la numai un anisor este potrivit sau nu?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top