Connect with us

Revistateo.ro

Zodii care au stil

Astro-FUN

Zodii care au stil

Cele 4 zodii cu stil stiu intotdeauna cum sa se imbrace. Au suficienta imaginatie cat sa nu fie ridicole din punct de vedere vestimentar la orice eveniment ar participa.

Cele 4 zodii care au stil

VARSATOR – Nativul Varsator nu poate fi prins niciodata pe picior gresit. Chiar si cand isi pregateste tinutele in graba, femeia Varsator reuseste sa combine lucrurile intr-un mare fel. Varsatorul este extrem de creativ si inoveaza in permanenta in materie de stil vestimentar. Este cu un pas inaintea modei si se poate spune ca e un trend-setter.

FECIOARA – Femeia nascuta in aceasta zodie poate trece foarte usor de la un stil la altul fara sa isi piarda din originalitate. Intotdeauna ofera tinutei o tusa personala si stie cum sa iasa din bucluc atunci cand nu are hainele necesare pentru evenimente pompoase. Prefera hainele in tonuri inchise, iar culorile care o fac sa iasa in evidenta sunt rosu si turcoaz.

LEU – Femeia nascuta in zodia Leu este pe cat de focoasa si de repezita, pe atat de creativa si de senzuala. Are intotdeauna un plan B cand nu dispune de hainele necesare pentru a merge la un eveniment special. Adora sa isi compuna singura tinutele. De obicei, femeia Leu isi poarta hainele si nu hainele o poarta pe ea.

CITESTE SI: Horoscop special: Tipuri de mirese in functie de zodie

CAPRICORN – Cu toate ca este putin mai rece, mai distanta, mai introvertita, femeia Capricorn tine la bunul gust. Stie sa compuna tinute complicate, iar atunci cand vrea sa iasa in evidenta, o face intr-un mare fel. Ii plac lucrurile scumpe, insa nu le foloseste pe toata deodata. In general, se pricepe la combinarea hainelor mai ieftine cu cele piperate la pret.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top