Connect with us

Revistateo.ro

Ştiai ce se întâmplă dacă faci semnul crucii deasupra mâncării 2

Stil de viata

Ştiai ce se întâmplă dacă faci semnul crucii deasupra mâncării?

Mulţi creştini obişnuiesc ca la mesele de sărbătoare să facă semnul crucii deasupra mâncării, însă acest obicei ar trebui să se transforme într-unul de zi cu zi.

Cercetătorii ruşi susţin că au dovedit ştiinţific proprietăţile miraculoase ale semnului crucii şi al rugăciunii asupra mâncării şi alimentelor pe care le consumăm. Oamenii de ştiintă susţin că gestul făcut de credincioşi poate purifica mancarea şi apa, având proprietăţi bactericide.

CITEŞTE ŞI: PROFEŢIA PĂRINTELUI CLEOPA DESPRE APOCALIPSĂ

Fizicianul Angelina Malakhovskaya a studiat puterea semnului crucii timp de 10 ani. Ea susţine că a descoperit, în special proprietăţile bactericide unice ale apei după ce este binecuvântată cu o rugăciune ortodoxa şi cu semnul crucii.

„Am stabilit ca obiceiul facerii semnului crucii deasupra mâncării şi băuturii, înainte de masă, are un profund sens mistic. În spatele lui este un folos practic: mâncarea este purificată efectiv instantaneu. Este un mare miracol, ce se întâmplă fizic în fiecare zi”, a declarat Angelina Malakhovskaya.

Oamenii de ştiinţă au studiat impactul rugăciunii „Tatăl nostru” şi al semnului crucii asupra bacteriilor patogene. Mostre de apă din diferite surse, precum fântâni, râuri sau lacuri au fost folosite în cercetare. Toate mostrele conţineau anumite bacterii. S-a observat că dacă se rosteşte rugăciunea domnească şi se face semnul crucii asupra apei, numărul de bacterii dăunătoare scade de zeci de ori.

S-a observat că dacă semnul crucii este făcut neîngrijit şi fără să atingă punctele corespunzatoare: centrul frunţii, centrul plexului solar şi umerii, rezultatele pozitive ale testelor sunt mai slabe sau chiar absente. Rugăciunea a fost spusă atât de credincioşi cât şi de atei, iar numărul bacteriilor, indiferent de mediu, a scăzut.

Sursa foto: albumedefamilie.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top