Connect with us

Revistateo.ro

Stiai ca SLANINA DE PORC are acest beneficiu SURPRINZATOR pentru sanatatea ta

Ingrijirea dintilor

Stiai ca SLANINA DE PORC are acest beneficiu SURPRINZATOR pentru sanatatea ta?

Stiai ca slanina de porc are acest beneficiu? Chiar daca toti evitam sa o mancam, din cauza ca ne ingrasa si ne creste colesterolul, grasimea carnii de porc ne ajuta intr-o problema de sanatate des intalnita!

O felie de slanina de porc proaspata, curatata de sare se tine 15 – 20 minute pe dintele dureros, intre obraz si gingie. DA! Slanina de porc, cea pe care evitam sa o mancam, te ajuta in tratamentul durerilor de dinti!

Chiar daca nu este deloc buna pentru silueta noastra, banala slanina de porc are proprietati benefice pentru sanatatea ta.

CITESTE SI: 3 PROBLEME CU DINTII care apar IN FIECARE IARNA. Vezi ce trebuie sa faci!

CITESTE SI: Cum scapi de DUREREA DE DINTI cu… masaj

Contine retinol, seleniu, potasiu, fosfor si calciu. Evident, consumata in exces, sunca de porc ingrasa, insa doar 100 de grame de slanina are aproximativ 60 de grame de grasimi. O cantitate mica, cam de 30-50 de grame de slanina nu are cum sa iti afecteze sanatatea ci, din contra…

Intareste imunitatea pentru ca imbunatateste functiile de protectie ale organismului, producand compusi chimici ce reduc inflamatiile.

Ajuta la functionarea inimii. Nu-i asa ca nu te-ai fi gandit la asta? Surprinzator, slanina ajuta la circulatia sangelui si regleaza contractiile musculare. Continutul de seleniu previna oxidarea celulelor.

Ajuta la tratarea mastitei pentru ca reduce inflamatia – aplica o felie subtire de slanina pe locul cu probleme, bandajeaza si lasa peste noapte.

Scapa de durerile de articulatii tot cu slanina amestecata cu o lingura de miere. Infasoara zonele dureroase cu un pansament care contine acest mix si vei reusi sa scapi de dureri.

Mare atentie! Aceste remedii naturiste sunt recomandate doar in cazul afectiunilor usoare si vor vindeca doar simptomele, nu boala. De aceea, nu recomandam aplicarea lor fara un consult la medicul specialist. De asemenea, se recomanda consumul moderat de slanina de porc.

Iata si alte tratamente INEDITE pentru DURERILE de dinti:

– foloseste un tampon de vata cu esenta de vanilie
– amesteca seminte de marar, sunatoare uscata si suc de lamaie si foloseste tot un tampon de vata pentru a apleca mixul pe zona dureroasa
– castravetii taiati felii subitiri si aplicati pe zona dureroasa au acelasi efect
– fierbe o cana cu apa, o lingura de sare si una de bicarbonat de sodiu si clateste gura de trei ori pe zi cu acest amestec

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Ingrijirea dintilor

To Top