Connect with us

Revistateo.ro

TEO live

Stefan Stan, la TEO LIVE: ”Nu am fost votat datorita plansului”

Stefan Stan a fost invitatul lui Teo Trandafir la sesiunea live de pe Facebook, unde a facut o serie de declaratii interesante despre ce inseamna sa fii cunoscut in toata tara si sa fii oprit pe strada de fani pentru un autograf.

”La mine, a fost un singur concurs la care am participat. In viata mea voiam sa fac altceva, cantam de placere. Dupa emisiune, am mai castigat niste premii. Am iesit eu, din greseala, e clar. In Italia am mai castigat un premiu.


”Vocea Romaniei” a fost pentru mine o experienta fantastica. Daca ar fi sa mai aleg o data, as alege numai anumite momente, nu as mai vrea inceputul. Am avut laringita, au stat medicii pe mine. Nu reusea nimeni sa imi faca nimic si nu aveam timp. Am izbucnit, nu mai putea, lucrurile au evoluat la fel de bine. Nu am fost votat datorita plansului. Nu am avut o poveste trista, am avut eu, sufletul meu si ce am cantat.”

Artistul a vorbit si cum a reusit sa aleaga piesa cu care a reusit sa cucereasca antrenorii.

”Dana Dorian mi-a recomandat sa cant o piesa. La jumatatea drumului, m-am intors si le-am spus tututor sa piarda si eu sa castig. Am lucrat in tara. La 14 ani, mama m-a trezit si mi-a spus ca de azi trebuie sa fii barbat. De maine dimineata trebuie sa te duci la munca. Mama imi spunea mereu ca trebuie sa am o carte de munca. Caram galeti, caram tot felul de lucruri. La 18 ani, am renuntat la santier si m-am angajat la o fabrica de facut cutii pentru trabucuri. Acolo mi-am taiat degetul si am stat fix doua saptamani. Apoi, m-am angajat la o intreprindere de aere conditionate”.

Stefan a vorbit despre viata din America si despre fosta sa sotie.

”Sunt lunetist, cu acte in regula, am facut armata la Vanatori de munte la Predeal. Am fost si manager, am fost si DJ, cantam o melodie la karaoke. ”My way”. Aia era singura mea piesa pe care o cantam.
Mai invarteam doua trei chestii si seara ne jucam cu baietii. Jucam biliard. Stateam pe internet si vorbeam cu doamna cu care m-am si casatorit. Mi-a spus sa merg in America. Eram la facultate, anul 1 si am cerut viza.

Eu eram cu o foaie si aveam aproape un an de zile de facultate. Mi-au dat viza pentru zece ani. Le-am spus ca am o prietena. A doua zi aveam biletul de avion si am plecat in America. Atunci cand am ajuns acolo, m-au intrebat tot felul de lucruri si le-am spus cum am cunoscut-o. Afara, am vazut un tip cu numele meu pe o foaie. Fosta mea sotie era actionar la o companie farmaceutica. Viata mea cu ea a fost ca un film. M-am imprietenit cu toata lumea. Avea majordomi, mult personal. Aveam glume. Ea nu ma lasa sa ma imprietenesc cu ei.

Cinci ani am stat in concubinaj cu ea. Toata viata mea voiam sa o mut acolo. Nu am fost lasat sa ma dezvolt acolo. Casnicia trebuia sa salveze situatia, insa nu s-a intamplat. Frumos nu sunt, poate am un pic de carisma si stiu sa imi aleg vorbele altfel”.

Artistul a dezvaluit si cum a cheltuit banii pe care i-a castigat:

”Am dusmani, cine nu are dusmani. In fata mea sa imi spuna asta nu a venit nimeni. Am cunostinte din toate paturile sociale si toata lumea ma iubeste in felul sau. Florin Nedelcu este impresarul meu si a facut o nepotrivire sa se intalneasca el cu mine, la cererea mea.

M-am intalnit cu el si i-am spus ce am castigat. Eu mai eram cu cineva dupa mine. I-am zis ca daca ma pacaleste cu ceva, este o problema. Am regretat ziua aceea foartte mult. Sunt implinit si foarte multumit de mine. Am reusit sa am aparitii de scena, nu am invatat sa mint pe scena.

Am luat 100000 de euro impozabili. Am fost precum un copil intr-o camera plina de jucarii. In America plateam facturile oamenilor pe strada, iar acum eu am crezut ca asa va fi mereu ce a venit de aoclo si ca nu va trebui sa muncesc foarte mult.

Eu ma gandeam ca va trebui sa stau printesa si ca vor veni banii. 6 luni nu am avut nimic, nici impresar, nici PR, nimic. Am donat o parte mare si i-am cheltuit.

Mi-am gasit un band dragut. Cei mai multi, am avut 15 pe scena.

Cine munceste, ajunge unde trebuie sa ajunga. Eu sunt prieten cu toata lumea. Trebuie sa fii prieten cu toata lumea. Ei se folosesc de tine si tu de ei si se feresc de tine atunci cand ai un caracter infect”.

Cine este Stefan Stan:

Stefan Alexandru Stan, nascut pe 2 iulie 1977, Bucuresti, este un cantaret roman de muzica blues-soul care a castigat inima publicului in anul 2011, odata cu obtinerea primului loc in cadrul emisiunii-concurs Vocea Romaniei.

De la varsta de 16 ani, Stefan a fost nevoit sa se angajeze in constructii, iar in 2011 s-a inscris la preselectiile emisunii ”Vocea Romaniei”, unde l-a avut mentor pe Smiley.
Stefan Stan a lansat pana acum mai multe piese, printre care ”You give me love”, ”Ea nu ma vine”, ”Zbor prin nori”, ”Leaving you” sau ”Domnisoara”.

In viata personala, Stefan a uimit pe toata lumea in momentul in care s-a cuplat cu Andreea Mantea, insa dupa numai cateva luni, cei doi au pus capat povestii de dragoste.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TEO live

To Top