Connect with us

Revistateo.ro

Ștefan Bănică Junior, mărturisiri emoționante despre seniorul Bănică

Staruri

Ștefan Bănică Junior, mărturisiri emoționante despre seniorul Bănică

Ștefan Bănică Junior nu poate uita niciodată dispariția tatălui său. Solistul care ne încântă an de an cu concerte memorabile la Sala Palatului a vorbit despre tatăl său, seniorul Ștefan Bănică.

Acum 23 de ani sufeream o mare pierdere, scena romaneasca ramanand mai saraca: pleca dintre noi tatal meu, marele actor STEFAN BANICA. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, tata!”, a scris Stefan Banică Jr., pe Facebook, în memoria marelui actor Ștefan Bănică.

Cum a ajuns Bănică Jr. mare

Sunt autodidact. Am avut modelele mele. In 1974, ascultam ABBA, de-abia se lansase trupa suedeza si tin minte ca eram indragostit de blonda, de Agnetha. Era si un film despre ABBA, pe care tin minte ca l-am vazut la cinematograful Patria.

Apoi, nu stiu cum, pe benzile de magnetofon ale unchiului meu, am auzit melodia „Can’t buy me love”, a Beatles-ilor. Iar in momentul in care Lennon a tipat inainte de solo, pentru mine a fost un soc. In viata mea s-a schimbat ceva in acel moment.

CITEȘTE ȘI: Cezar Ouatu, un bărbat împlinit. Solistul se iubește cu o frumoasă blondă

Cum se înțelege Lavinia Pîrva cu Ștefan Bănică: „Nu e cu nervi și chiar dacă ar fi așa, ne despărțim”

Am inceput sa caut tot ce puteam cauta in acea perioada despre Beatles. Nu exista internet pe atunci, nici casete. Vinilurile sau benzile de magnetofon erau singura marturie.

Dupa ce am descoperit Beatles-ii, care m-au facut sa imi cumpar o chitara bulgareasca, frumoasa, dar proasta, am fost curios sa vad ce-a fost inainte de Beatles. Asa i-am decoperit pe Elvis Presley, pe Jerry Lee Lewis, pe Chuck Berry, pe Little Richard, pe pionierii rock’n’roll-ului, care m-au facut sa vreau sa cant la pian si la chitara”, a declarat Bănică într-un interviu pentru realitatea.net.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top