Connect with us

Revistateo.ro

Statul Islamic a ucis 175 de oameni intr-o fabrica

Stiri

Statul Islamic a ucis 175 de oameni intr-o fabrica

175 de oameni au fost ucisi de Statul Islamic in Damasc, capitala Siriei. Este vorba despre muncitorii unei fabrici din oras.

300 de persoane au fost sechestrate la inceputul acestei saptamani intr-o fabrica din Damasc, unde au fost tinute fara hrana si apa. 175 dintre acestea au fost omorate de gruparea terorista, anunta Reuters. Muncitorii lucrau intr-o uzina de fabricare a cimentului, mai scrie presa internationala.

Fabrica unde a avut loc masacrul se afla in estul capitalei Siriei, langa localitatea Dumeir. In fabrica de ciment Al Badia erau inchisi 300 de oameni luni, cei de la ISIS avand in plan sa ii tina infometati inainte de a scapa de ei. Din momentul asaltului teroristilor asupra uzinei, nimeni nu a reusit sa ia contactul cu persoanele aflate in interior, spune administratorul fabricii.

BREAKING NEWS: „Acesta este AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL!”

Lily Allen, amenințată cu moartea de teroriști

Unul dintre locuitorii din Damasc spune ca Statul Islamic a mai amenintat cu aruncarea in aer a fabricii de ciment. „Nu am luat legatura cu familiile de luni dupa amiaza”, spune unul dintre localnicii care a pierdut fiinte dragi in atacul realizat de gruparea criminala.

In estul Damascului s-au purtat mai multe lupte intre fortele guvernamentale si teroristii de la ISIS, aceste batalii ducand la tragedia produsa azi in uzina Al Badia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top