Connect with us

Revistateo.ro

Moartea Madalinei Manole continua sa fie un subiect controversat. Recent, un specialist criminolog american a anuntat ca va investiga cazul.

Stiri

Specialistii americani vin sa investigheze cazul mortii Madalinei Manole!

Madalina Manole a murit pe data de 10 iulie 2010, chiar in ziua in care ar fi trebuit sa implineasca 43 de ani. Moartea indragitei cantarete a socat intreaga tara. Zeci de ipoteze au aparut pe marginea acestui subiect, insa autoritatile romane au dat un verdict crunt: sinucidere.

Multi se indoiesc, insa, ca Madalina Manole si-a luat zilele. Printre acestia se numara si Mihaela Brooks, o romanca specialista in „Criminal Profiling”, care locuieste peste Ocean. Ea a prezentat cazul la Congresul de Crimanalistica din Atlanta, in fata unor reputati specialisti criminologi americani, iar concluzia majoritatii a fost ca nu sunt suficiente probe pentru a atesta ca a fost vorba de sinucidere!

Cazul a ajuns si la urechile lui Peter Klismet, unul dintre cei mai celebri criminalisti din Statele Unite, fost profiler de succes al FBI, care colaboreaza in prezent cu mai multe televiziuni americane. El a anuntat ca va veni in Romania pentru a investiga cazul mortii Madalinei Manole.

Citeste si: FOTOGRAFII-DOCUMENT cu Madalina Manole, la aproape 6 ani de la moartea artistei

Citeste si: Decizie neașteptată în cazul regretatei Mădălina Manole, la 5 ani de la moarte

Mihaela Brooks lucreaza de ani buni ca analist de investigatii criminale, ea realizand un raport paralel in cazul mortii Madalinei Manole. Procurorii romani nu s-au aratat foarte interesati de acest raport, pana acum. „Raportul nu incrimineaza pe nimeni, ci aduna la un loc mai multe elemente si probe stiintifice care conduc la concluzia ca nu avem de-a face cu o sinucidere”, a declarat Mihaela Brooks pentru stirilekanald.ro.

1 Comment

1 Comment

  1. Mihaela Brooks

    2016-07-18T18:27:04+03:00 at 2016-07-18T18:27:04+03:00

    Multumesc Teo! Ca intotdeauna esti o profesionista.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top