Connect with us

Revistateo.ro

speak la teo live

TEO live

Speak la TEO LIVE: „Prefer sa ma asculte 3.000 de persoane in loc de 300.000”

Celebrul cantaret Speak este invitatul lui Teo Trandafir la sesiunea de LIVE de pe Facebook. Stefan Sprianu este cunoscut pentru hit-urile „Ce ai cerut”, „Din intamplare” si „Profund”.

Cele mai interesante marturisiri ale artistului, la TEO LIVE

„Nu vad viata diferit la 30 de ani. Nu ar trebui ca femeile sa vada viata altfel cand implinesc ani. Eu nu am avut din astea… mai, se termina lumea! Am auzit ca cica barbatii o iau razna dupa 30 de ani. Mie nu mi se pare nimic schimbat. Nu tine de batranete sa nu intelegi muzica din ziua de azi. Noi am trait in alte vremuri, se asculta alta muzica. (…)

„Nu ai cum sa pacalesti publicul”

De cand sunt activ pe Instagram toata lumea ma complimenteaza cat sunt de natural, cat sunt de om. Am zis: sunteti nebuni, dar cum trebuie sa fiu? Am vazut ca in concerte lumea te simte. Oricat ai incerca sa fii altcineva, nu ai cum sa pacalesti publicul. Cu cat apari mai mult la televizor lumea isi face o parere despre cum esti tu. Mona Segall mi-a spus ca daca ma schimb vreodata ma ia mama Dracului. (…)

A fost in Hong Kong si New York

Imi place sa joc FIFA. Avem mare seara azi cu baietii, cu Smiley, cu Cabron, ma rog nu mi-a raspund Cabron. Ma joc pe Play Station. Te intalnesti cu prietenii tai in joc… el de acasa si tu de acasa faceti echipa. Eu am fost acum patru ani in Hong Kong cu Smiley si cu Velea. New York, de pilda, a fost singurul oras in care m-am pierdut cu GPS-ul in mana la fiecare trei strazi. Americanii sunt mai inceti la minte, mai superficiali. (…)

Mama ei de cratima! Nu accept, nu suport, ma dor ochii, imi curge sange din ochi daca vad un comentariu sau o fraza banala si nu pui cratima. Folositi Internetul asta si pe post educativ. Stau mult pe net. Mereu caut lucruri. Invat cum sa editez videoclipuri, sa pun lumina intr-un studio, de ce se pune lumina acolo etc.

Fac ce vreau eu. Lumea oricum are tendinta sa te judece. Nu am de gand sa traiesc dupa cum spune lumea. Uite, nu stiu cum am reusit sa slabesc. Nu am depus niciun efort. Mama cand m-a vazut era sa lesine. Mi-a zis ca sunt bolnav.

Speak bucatarul

Imi fac singur mancare, fac ciorba, imi fac salate. Niciodata nu ma gandesc cand fac mancare la calorii, la cat ma ingras. Fac ciorba radauteana. Mananc si shaorma.

Imi place orezul cu ciuperci. Mi-am facut niste cartofi cu pulpe dezosate si branza, exact cum face mama. Secretul cartofilor prajiti e sa fie de casa. Nu imi place sa ii fac in baie de ulei. Eu genetic nu sunt gras. Eu la cat mancam inainte… Asta cu mancatul… Eu mananc cat sa nu mor. Eu nu prea fac curat. Am o femeie care vine la mine. Sa dau cu mopul sau sa sterg praful, fac si eu.

Recunosc ca vorbesc buruienos. Pe Youtube ma mai cenzurez, ca imi e rusine de mama. Pe piesa noua am scapat doua cuvinte ca asa mi-a venit. „6 tipuri de baieti” se cheama piesa. A iesit luni.

Nu tin la cifre, la premii. Prefer sa ma asculte 3.000 de persoane in loc de 300.000. Nu stiu daca fac rating, daca ma place lumea cand apar la televizor. Nu tin la asa ceva.

POATE VREI SA REVEZI:

Florin Ristei la TEO LIVE: „Toate vin la timpul lor. Nu poti sa sari pasi”

Whats’ Up, invitat la TEO LIVE: „Vreau sa incep clipul in care joc rolul lui Cotabita la tinerete”

Adda, la TEO LIVE: „Am fost ceruta de nevasta intre doua sate”

EXCLUSIV. Romanita Iovan, prima aparitie dupa trei ani, la TEO LIVE: „Viata este o istorie, o poveste”

Razvan Ciobanu, la TEO LIVE: Fetele de la „Bravo, ai stil” ma urasc. M-ar omori pe loc!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TEO live

To Top