Connect with us

Revistateo.ro

Soția lui Christian Sabbagh are probleme cu sarcina

Staruri

Soția lui Christian Sabbagh are probleme cu sarcina

Christian Sabbagh a vorbit despre vestea cea mare pe care a primit-o de curând și anume că va fi din nou tată. Prezentatorul știrilor de la Kanal D a mărturisit că soția lui nu are o sarcină ușoară, dar lucrurile decurg cu bine.

„Da, o sa fiu tata de baiat, un lucru minunat! Bine, e minunat sa fii tata in general. Nu conteaza daca este fetita sau baiat, sanatos sa fie! Dar da, baiatul va duce numele mai departe si cu siguranta se va numi Christian jr. Poate va duce mai departe si meseria, va iubi si isi va dori sa devina jurnalist, cine stie?

Sotia mea are stari si stari. In seara aceasta ar fi vrut sa fie prezenta aici, (n.r.: la Gala). Bebelusul este putin nervos si agitat si ii transmite starile mamei.

Eu ma gandesc sa plec cat mai repede acasa pentru ca la 5 dimineata trebuie sa pornesc spre Olt, unde am alte activitati de realizat alaturi de Directia Generala Anticoruptie”, a declarat Christian Sabbagh pentru WOWbiz.ro.

„Succesul se construieste intr-o echipa asa ca, daca nu ar fi existat colegii mei, in aceasta seara n-as fi fost aici sa ridic acest premiu. Sunt un barbat normal, succesul se construieste intr-o echipa si nu apartine unei singure persoane.

CITESTE SI: Christian Sabbagh va deveni din nou tată. Va avea un băiat

Fosta bebelușă Oana Ioniță mărturisește că micuțul ei a fost mușcat de un câine maidanez

Christian Sabbagh: „Nu am stare”

Asta mai ales cand lucrezi intr-o televiziune si stii cat de greu este, in care fiecare aduce cate ceva, vine cu o idee, monteaza imaginile, mai stiu eu ce, altii pun muzica. Asadar, pentru a merge pe culmi este nevoie de o intreaga echipa.

Am mai luat premii, da, insa, nu sunt un vanator de premii. Intr-adevar, aici este un loc frumos, splendid, stralucitor si cu oameni minunati, dar eu sunt obisnuit cu alte locuri, alte zone si alti oameni. Acolo ma simt in largul meu.

Aici, ma simt incorsetat si n-am stare. Nici pe scaun n-as putea sa stau de parca cineva mi-ar fi pus piuneze”, a conchis Christian Sabbagh.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top