Connect with us

Revistateo.ro

Christian Sabbagh a dat vestea cea marea. Va deveni din nou tătic

Star

Christian Sabbagh a dat vestea cea marea. Va deveni din nou tătic

Christian Sabbagh a dat vestea cea mare. Într-un mesaj foarte emoţionant postat pe contul lui de socializare, prezentatorul a anunţat că urmează să fie din nou tătic.

Christian Sabbagh este extrem de încântat, mai ales că vestea a venit chiar de Dragobete.

Soția sa, Iulia, este însărcinată, iar omul de televiziune a făcut marele anunț pe contul personal de socializare.

„De ziua iubirii! Un cadou prețios! Am aflat că voi fi din nou tată! Sunt fericit, o veste care te lasă fără oxigen și… mai știu ceva, nu oamenii hotărăsc povestea vieții lor!”, este mesajul postat de prezentator pe pagina de socializare.

Postarea a strâns rapid mii de aprecieri iar fanii lui Christian l-au felicitat.

Soția prezentatorului tv Christian Sabbagh, Iulia, a născut în 2017 o fetiță pe care au numit-o Anais.

Atunci, prezentatorul a dezvăluit și faptul că el și soția lui s-au cununat civil cu numai câteva ore înainte de fericitul eveniment.

„S-au întâmplat multe într-o singură zi: mi-am căsătorit părinții, l-am determinat pe tata să nu renunțe la meserie, câteva ore mai târziu am apărut eu în această lume. Mă numesc Anais, Anais Sabbagh!”, a scris atunci prezentatorul.

Rubrica de comentarii a postării s-a umplut rapid de mesaje de felicitare pentru fericiții părinți, dar și pentru faptul că au ales să-și unească destinele.

Christian Sabbagh mai are doi copii, pe Jasmine Anne Marie Sabbagh și Eduard Sabbagh.

Citeşte şi Vor avea loc atentate teroriste în România? Cristian Sabbagh are informații prețioase. Ce spune jurnalistul

Românii de peste hotare au început să se obișnuiască deja cu atentatele teroriste. Acestea au pus Europa în alertă de gradul 4 și 5 de câțiva ani buni.

Nisa, Barcelona, Londra, Paris, Berlin sunt doar câteva din orașele unde islamiștii au vărsat sânge nevinovat. Jurnalistul Cristian Sabbagh de la Kanal D a vorbit despre acest pericol motivând de ce nu au loc astfel de atacuri în țara noastră.

Vor avea loc atentate teroriste în România?

„Europa nu mai este o lume sigura. Teroristii lovesc acolo unde oamenii de regula sunt foarte linistiti. Lovesc acolo unde exista civilizatie si inspaimanta. Asta este scopul lor, sa creeze panica! Romania este ferita pentru ca din punct de vedere mediatic o actiune terorista la noi nu ar avea ecouri peste hotare.

Noi nu avem nici turisti multi din Italia, Spania, Franta sau Germania… Ar fi o stire fara impact. Ei lovesc in zone turistice, cu televiziuni din toata lumea si sunt mediatizati, li se ridica mingea la liceu.

Impactul este de doua ori mai puternic, o data prin actiunea lor terorista si a doua oara pentru ca televiziunile preiau si se creeaza panica in randul opiniei publice”, a declarat Cristian Sabbagh în noul studio de știri al postului Kanal D.

1 Comment

1 Comment

  1. xyz

    2018-02-25T13:30:18+02:00 at 2018-02-25T13:30:18+02:00

    3 copii cu 3 femei, mda, minunat!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top