Connect with us

Revistateo.ro

Sore cauta bona pe Facebook

Stiri

Sore cauta bona pe Facebook

Pe 25 martie, Sore a adus-o pe lume pe micuta Erin. La 4 luni de la nastere, cantareata a postat pe Internet un anunt pentru cele care sunt dornice sa munceasca pentru ea: cauta bona pentru fetita!

Sore cauta un ajutor de nadejde dupa 4 luni in care si-a crescut singura fetita. Vedeta a ajuns la capatul rabdarilor si, dorind sa munceasca in acelasi timp pentru a-i asigura fetei tot ce are nevoie, artista este nevoita sa apeleze la serviciile unei bone.

„Caut bona, pentru cateva zile din saptamana (ori luni vineri, ori marti, miercuri si joi). Bineinteles, este de la sine inteles, sa fie draguta, amabila, in putere”, a scris Sore pe pagina sa de socializare, iar ofertele au inceput sa curga imediat.

Un prieten de-al vedetei s-a aratat pregatit sa fie bona pentru micuta Erin, insa vedeta i-a raspuns in stilul caracteristic: „Nanny, nu manny”.

A nascut Alina Sorescu

PRIMELE INFORMATII DESPRE ERIN, FETITA LUI SORE, IMEDIAT DUPA CE A NASCUT

Sore, Sorina Mihalache in buletin, este o actrita de televiziune, dansatoare si cantareata de muzica pop si pop-rock. Vedeta traieste alaturi de iubitul ei, Mircea Julean, avocat de meserie. Cei doi sunt impreuna de aproximativ 2 ani.

Sore si Erin, o dragalasenie de fetita

Sore cauta bona pe Facebook-1

Sore a postat recent o fotografie in care o tine in brate pe Erin. Vedeta a dus-o la mare pe fetita care a implinit de curand 4 luni de zile. Pentru a o proteja, Sore i-a acoperit fata in poza, fetita furisandu-se la pieptul mamei sale. Sore este cunoscuta pentru mai multe hit-uri muzicale printre care „Cand vremea e rea”, „Adu-mi aminte sa te uit”, „Inima”, „Un minut” sau „Bad boy is back”, in featuring cu Dorian.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top