Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Soarele intră în Capricorn – Cum sunt afectate zodiile

21 decembrie 2017, o zi specială. Astăzi Soarele intră în zodia Capricorn, iar surprizele sunt nenumărate pentru majoritatea zodiilor. Iată prin ce transformări trec nativii!

Soare în Capricorn – cum sunt afectate zodiile

Anul trecut, acest eveniment astrologic a căzut pe 22 decembrie. Intrarea Soarelui în Capricorn va oferi oportunități noi tuturor nativilor.

Va urma o perioadă de ”regenerare” sufletească pentru majoritatea zodiilor, căci Soarele va lumina casele zodiacale în care au existat cele mai multe probleme în ultimele luni.

Berbecii vor fi mai solicitați ca niciodată. Vor intra într-un tur de forță la muncă. Au parte de o serie de momente extrem de complicate.

CITESTE SI: Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Previziuni karmice 18-24 decembrie 2017. Cum va fi Ajunul Crăciunului pentru zodii

Horoscop tiganesc – DECEMBRIE 2017. Balantele chefuiesc toata luna! Care sunt zodiile care nu vor iesi din casa

Horoscop 2018 Mihai Voropchievici: Record de divorţuri și certuri între aceste cupluri. Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Horoscop Minerva 2018 – Zodiile care își schimbă viața cu 180 de grade și care sunt nativii la un pas de dezastru

Taurii au șanse să strălucească. Vor deveni mici vedete și vor ieși în evidență prin jovialitatea lor. Intrarea Soarelui într-un semn de pământ îi revigorează acum în preajma Sărbătorilor.

Gemenii trebuie să evite provocările din segmentul profesional, să învețe să apese pedala de accelerație înainte să se trezească în mijlocul neantului ori al haosului.

Racii sunt puși pe studiu. Vor să facă lucruri noi în viața lor și nu e exclus să dea marea lovitură chiar înainte de sărbătorile de iarnă.

Leilor li se recomandă să plece într-o mică vacanță. Sunt avantajați pe plan amoros, așa că luna de miere poate fi decalată. Un weekend romantic la Paris, cum sună?

Fecioarele sunt mai atente ca niciodată la detalii și, din nefericire, le observă tocmai pe acelea care le întristează. Va fi o perioadă ceva mai încărcată din punct de vedere emoțional.

Balanțele trebuie să se bucure de persoana iubită, să arate afecțiune, să comunice, să fie acolo când sufletul pereche are nevoie.

Scorpionii trag mult spre dormitor zilele acestea. Vor fi extrem de obosiți. Au nevoie de multă odihnă pentru a fi fresh de Sărbători, mai ales că vor fi foarte solicitați de rude și prieteni.

Săgetătorii sunt puși un pic pe drumuri. Au multe de învățat în această perioadă, multe lucruri de câștigat, de la oameni la experiențe uluitoare.

Capricornii au parte de noutăți din punct de vedere financiar. Lucrurile evoluează frumos în viața lor. Au de făcut o serie de alegeri, printre care sun presărate și anumite concesii.

Vărsătorii și Peștii au în planurile lor nevoia de schimbare. Vărsătorii vor să facă o schimbare în ceea ce privește lista lor de prieteni.

Curățenia de iarnă va tria persoanele de care au cu adevărat nevoie. Peștii, în schimb, vor să facă ordine în viața lor de familie, în căminul lor. Vor avea parte de momente frumoase alături de cei dragi. Soarele în Capricorn le aduce efervescența de care aveau nevoie, acea energie și pozitivitate pe care le credeau pierdute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top