Connect with us

Revistateo.ro

Cu doar patru ingrediente simple puteți slăbi 10 kilograme în 10 zile.

Dieta si Sport

Slăbești 10 kilograme în 10 zile cu doar 4 ingrediente simple

Pare impsoibil de crezut că poți pierde în greutate în doar 10 zile. Dar este posibil să faceți o abordare practică a acesteia. Puteți să scăpați de o greutate nedorită, menținând echilibrul corect între energia de care aveți nevoie în fiecare zi și mâncarea pe care o consumați.

O dietă cu conținut scăzut de calorii poate facilita pierderea rapidă în greutate la majoritatea adulților sănătoși activi. Aici este un plan de dietă cu 900 de calorii, care vă va ajuta să pierdeți în greutate în doar 10 zile.

Dieta constă din următoarele ingrediente:

Mere – Merele sunt bogate în fibre și acționează ca un blocant natural al grăsimilor.

Ouă – Sunt alcătuite din nutriția necesară pentru corpul dvs. și ajută la scăderea în greutate. Este o gustare rapidă pe care o puteți savura oricând.

Ceai verde – constă din antioxidanți care ajută la reducerea acumulării de grăsimi.

Făină de ovăz – Te ajută să te simți mai plină mult timp și reduce pofta. Ajută la reducerea greutății prin reducerea consumului de alimente în cantități inutile.

Iată un plan de dietă pe care ar trebui să îl urmați pentru următoarele 10 zile

MIC DEJUN

3 ouă fierte
1 ceașcă de ceai verde

MASA DE PRÂNZ

3 ouă fierte
1 măr
1 ceașcă de ceai verde

GUSTARE

1 măr
1 ceașcă de ceai verde

CINĂ

1 castron de fulgi de ovăz (adăugați fructe, nuci și semințe de in pentru rezultate mai bune)

NOAPTE

1 ceașcă de ceai verde cu o oră înainte de culcare

Împreună cu această dietă, trebuie să încercați întotdeauna să reduceți excesul de sare și zahăr. Faceți exerciții ușoare sau 15 minute de mers pe jos în fiecare zi dimineața. Acest lucru va ajuta în procesul de pierdere în greutate.

Deci, nu este interesant faptul că o dietă simplă poate duce la pierderea a 10 kg în doar 10 zile? Este uimitor și ar trebui să încercați. Utilizați acest plan și împărtășiți-l cu prietenul dvs., precum și cu familia, care doresc să piardă în greutate rapid.

Articole pe aceeași temă: Dieta cu castraveti te ajuta sa slabesti 7 kilograme in 14 zile

Incearca si tu dieta cu castraveti daca iti doresti sa slabesti 7 kilograme in doar doua saptamani!

Aceasta dieta este potrivita pentru persoanele care isi doresc sa slabeasca rapid, insa nu este recomandat sa o tii in mod constant. Ingredientul principal este castravetele, o leguma foarte sanatoasa care contine un procent mare de apa. Castravetii au menirea de a controla apetitul si de a tine senzatia de foame departe de tine.

CITEȘTE ȘI: Amestecul care te ajută să slăbești în 72 de ore

Pe tot timpul acestei diete poti consuma suc proaspat de castravete oricand, in special intre mese. Iata un exemplu de meniu pentru o zi din aceste doua saptamani:

Micul dejun: doua oua fierte tari si o salata de castravete
Gustare: un mar, 5 prune sau o piersica
Pranz: Salata de castravete cu doua felii de paine integrala prajita
Gustare: Shake cu castravete
Cina: Salata de fructe

Pentru a prepara salata de castravete ai nevoie de 2 castraveti mari, 200 ml de iaurt, o ceapa verde si putina sare. Se taie castravetii si ceapa foarte marunt si se amesteca cu iaurtul. Se asezoneaza totul cu sare.

Shake-ul se prepara amestecand intr-un blender cateva frunze de spanac, doi castraveti mari, un mar, o bucatica de ghimbir si 20 de grame de nuci. Aceasta bautura este plina minerale si vitamine precum calciu, magneziu, fier, vitaminele A,C,E,K,B.

Singurele ingrediente care sunt permise in aceasta dieta sunt: fructele, painea integrala, cartofii fierti, tonul, ouale fierte, castravetii, apa si ceaiul. Combina-le cum iti doresti insa nu exagera cu cantitatile. Nu ar trebui sa mananci niciodata mai mult de 300 de grame de fructe, doi cartofi fierti sau doua felii de paine integrala.

Tine cont de faptul ca msicarea este foarte importanta. Iti recomandam sa faci plimbari lungi sau sa mergi cu bicicleta daca nu ai timp sa vizitezi sala de sport. O alimentatie echilibrata este foarte importanta, asa ca aceasta dieta trebuie tinuta doar cu aprobarea specialistului nutritionist.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top