Connect with us

Revistateo.ro

Situatii in care e normal sa nu ai chef de sex

Relatii

Situatii in care e normal sa nu ai chef de sex

Nu trebuie sa te panichezi daca nu ai chef de sex. Sunt situatii in care este normal ca libidoul tau sa fie la pamant. Iata-le!

E normal sa nu ai chef de sex cand:

1. URMEZI UN TRATAMENT ANTIDEPRESIV

Medicamentele recomandate in tratarea depresiei pot scadea libidoul, la fel si pilulele pe care le iei pentru problemele cu tensiunea sau tiroida. Daca faci sex luand astfel de medicamente si ajungi foarte greu la orgasm, nu trebuie sa te panichezi: sunt efectele medicamentelor produse in corpul tau. Mecanismul hormonal este dat peste cap pana la finalizarea tratamentului.

Cum recunosti o femeie care face sex la prima intalnire

Femeile îşi aleg partenerii după ciclul menstrual

2. NU SIMTI NEVOIA

Stai asa! Poti sa nu simti nevoia de sex fara ca vreun medicament sau o situatie delicata din punct de vedere emotional sa intervina in viata ta? Se pare ca da. Pentru ca o femeie sa fie interesata de sex este nevoie sa fie si creierul ei trezit.

Mecanismul hormonal la femei functioneaza diferit fata de cel al barbatilor. Libidoul la barbati este controlat in totalitate de hormoni, in timp ce emotiile femeilor joaca un rol determinant in privinta dorintei de sex.

3. ESTI INSARCINATA

Greata din timpul sarcinii poate provoca serioase probleme unei femei. Numai de sex nu iti mai arde cand te simti prost. Desi sexul in timpul sarcinii nu afecteaza bebelusul, sunt situatii cand acesta poate provoca si mai multa greata si batai de cap. Deci, e normal sa nu faci sex in timpul sarcinii si la fel de normal sa ai activitate sexuale daca te simti bine.

Citeste continuarea pe HUFF.RO.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Relatii

To Top