Connect with us

Revistateo.ro

Singurul lucru la care Prințul Harry a renunțat pentru Meghan Markle

Regalitate

Singurul lucru la care Prințul Harry a renunțat pentru Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit pe data de 19 mai 2018. Evenimentul a fost urmărit cu interes de milioane de oameni. S-a scris mult în presă despre evenimentul anului. Dar știai care este singurul lucru la care Prințul Harry a renunțat pentru Meghan Markle?

La ce a renunțat Prințul Harry pentru Meghan Markle

Prințul Harry în vârstă de 33 de ani este fumător. Dar soția lui, Meghan Markle, devenită acum ducesă de Sussex, nu este deloc o amatoare a acestui obicei nociv. Așa că prințul a promis că nu va mai fuma deloc acasă. Deși face sport, nu a reușit să renunțe la fumat.

Iar aceasta nu este deloc o idee rea, având în vedere că stră-străbunicul prințului, Regele George al VI-lea, s-a stins din viață deoarece suferea de cancer pulmonar.

Pentru Prințul Harry, lucrurile nu se vor schimba prea mult. Meghan Markle este cea care va fi nevoită să facă unele schimări în viața sa. Mai jos vei vedea despe ce este vorba.

Și Meghan Markle a renunțat la anumite lucruri pentru a deveni Ducesă de Sussex. A renunțat la actorie. Apărea în faimosul serial Suits în rolul lui Rachel Zane.

Deși va apărea un nou sezon al serialului, Meghan Markle nu și-a mai înnoit contractul. În schimb, se va ocupa mai mult de acte caritabile în calitate de mebru al Casei Regale britanice.

CITEȘTE ȘI: Primele declarații ale lui Meghan Markle după ce a devenit ducesă de Sussex
CITEȘTE ȘI: Cununia Prințului Herry și a lui Meghan Markle nu este validă? Ce spune Biserica?

Este posibi să renunțe și la cetățenia americană, dar acest lucru nu este sigur încă. Nu se știe dacă va putea avea dublă cetățenie, sau va trebui să renunțe la cetățenia americană.

Va avea un alt stil de viață. Meghan a surprins pe toată lumea în luna aprilie când și-a închis blogul de lifestyle. Având în vedere că va face parte din familia regală britanică, în mod clar va trebui să facă anumite schimbări în ceea ce privește stilul de viață.

De asemenea, fosta actriță nu va mai da autografe și nici nu va mai putea face salfie cu fanii.

Sursă foto: hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top