Connect with us

Revistateo.ro

Singurul exercitiu care da roade pentru un abdomen plat dureaza doar un minut

Dieta si Sport

VIDEO. Singurul exercitiu care da roade pentru un abdomen plat dureaza doar un minut

Cea mai scurta cale pentru un abdomen plat o poti parcurge intr-un singur minut. Un exercitiu revolutionar face furori printre femeile din Occident si se spune ca este secretul multor staruri pentru a avea un corp parca sculptat.

De ce nu reusesc femeile sa slabeasca? De ce dispare motivatia de fiecare data cand incep un regim alimentar, insotit de exercitii fizice? Raspunsul este ceva mai complex, dar merita sa facem o analiza sincera.

In primul rand, majoritatea exercitiilor de care femeile se apuca nu le fac cum trebuie, fapt pentru care obosesc foarte repede si renunta sa mai traga tare pentru corpul lor. In al doilea rand, multe exercitii pot parea plictisitoare deoarece femeile vor sa vada rezultatul in secunda urmatoare (daca nu simt febra musculara dupa prima sedinta de fitness, a doua zi se vor convinge cu greu ca trebuie s-o ia de la capat).

Dieta cu fibre care te ajuta sa slabesti chiar daca nu faci miscare

 

Un minut

Ai un minut? Un singur minut iti poate da ambitia necesara ca maine sa nu renunti nici la dieta, nici la sport. Acest exercitiu este conceput special pentru femeile care vor un abdomen plat fara antrenament excesiv si diete draconice. Un singur minut poate fi la fel de intens si chiar mai eficient decat multe ore petrecute in sala de fitness.

Pe langa abdomen, poti intari musculatura bratelor si a picioarelor, iar fesele iti vor multumi, de asemenea, de rasfatul acordat. Exercitiul trebuie insotit de un regim alimentar sanatos, care sa includa fructe, legume, proteine si carbohidrati. Ca sa te apuci de acest exercitiu, ai nevoie de o saltea speciala de fitness, precum cea din clipul de mai jos.

Sprijina-te cu bratele de podea atunci cand te apuci de aceste flotari speciale si ridica-ti apoi gambele cat de sus poti, la fel ca in videoclipul demonstrativ de mai sus. Incepe sa faci aceste flotari speciale 20 pana la 30 de secunde, si, treptat, vei ajunge la 1 minut ori chiar mai mult de atat. Vei vedea ca vei prinde gustul acestui mod de a scapa de grasimea de pe burta si vei dori chiar tu sa faci miscare mai mult de un minut pe zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top