Connect with us

Revistateo.ro

Simona Halep

Inedit

Simona Halep a facut Romania sa zambeasca

Simona Halep este sportiva care a adus zambetul pe buzele Romaniei in ultimele doua saptamani.

Evolutia sa fulminanta de la Roland Garros ne-a facut sa fim din nou mandri ca suntem romani si sa ne gandim o clipa cat de bine este sa sprijinim talentele tarii noastre.

Finala de la Roland Garros a fost jucata, sambata, 7 iunie, unde Simona Halep si-a aratat adevaratul sau talent, in spatele caruia se afla o munca titanica si o dorinta arzatoare de castig. Chiar si campioana mondiala, Maria Sarapova a declarat la cateva minute dupa ce a castigat finala ca Simona este un adversar de temut si in acelasi timp de respectat.

Lacrimile au curs pe fata Simonei imediat dupa ce finala s-a terminat si ea le-a explicat jurnalistilor ca a plans pentru ca si-ar fi dorit sa profite de prima sa prezenta la Roland Garros si sa vina cu trofeul acasa.

„Am plans in primele minute de dupa meci, dupa care mi-a revenit zambetul pe buze. As fi vrut sa profit de moment. Era prima mea finala de Grand Slam. Am facut tot ce puteam, practicand un joc de nivel foarte inalt. Sunt mandra de aceste doua saptamani, care au fost incredibile. Nu voi uita niciodata acest meci. Atmosfera a fost extraordinara, multi fani romani au venit la meci sa ma incurajeze”, a spus Halep.

Apreciata de toti specialistii, laudata chiar si de presa internationala care, dupa cum bine stiti, nu ne este de multe ori prietena, Simona este multumita de prestatia sa si o felicita pe Maria Sarapova pentru meci.

„Imi spuneam ca este fantastic ca am ajuns pana aici. Am inceput bine. Tactica mea era buna. Am deschis bine unghiurile lovind mingea puternic. Insa Maria a facut ceea ce stie cel mai bine: sa loveasca mingea extrem de puternic. S-a si miscat bine. Am incercat sa pun presiune, dar este foarte puternica mental, o mare campioana, experimentata, care a castigat deja mai multe finale de Grand Slam. Va trebui sa muncesc mai mult. Totusi, pentru mine a fost un turneu extraordinar, la care am constientizat faptul ca pot juca la un nivel foarte inalt”, a adaugat sportiva.

Departe de prestatia sa excelenta, Simona Halep a mai reusit ceva ieri, a unit o tara intreaga, a facut ca fiecare roman sa aiba din nou emotii si sa spere la o victorie. Simona a facut ca sentimentul de mandrie sa fie din nou prezent printre noi, sentiment de care am cam uitat.

Ziua de 7 iunie 2014 a fost ziua in care Romania a uitat parca de scandalurile politice, problemele economice si a zambit pentru Simona Halep cu un optimism de care ne era dor.

Jos Palaria!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top