Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

SIMONA HALEP a aflat cu cine joaca la Turneul Campioanelor

Simona Halep, locul 2 WTA, si principala favorita de la Turneul Campioanelor din Singapore si-a aflat adversarele de la aceasta competitie.

Simona Halep va juca in grupa rosie la Turneul Campioanelor, alaturi de Maria Sarapova, locul 3 WTA, Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA, si Flavia Pennetta, locul 8 WTA, conform tragerii la sorti de vineri, de la Singapore.

In grupa alba vor evolua Garbine Muguruza (Spania), locul 4 WTA si cap de serie numarul 2 , Petra Kvitova (Cehia), locul 5 WTA, Angelique Kerber (Germania) si Lucie Safarova (Cehia), locul 9 WTA.

Turneul Campioanelor, competitie care incepe duminica, reuneste cele mai bune opt jucatoare si opt echipe de dublu din anul in curs. Serena Williams, campioana en-titre si lidera clasamentului WTA a decis sa nu participe la aceasta editie.

In faza grupelor se va juca fiecare cu fiecare, primele doua clasate urmand a se califica in semifinale, faza in care se vor intalni ocupanta locului 1 dintr-o grupa cu ocupanta locului 2 din cealalta grupa.

Invingatoarele din semifinale isi vor disputa trofeul.

Citeste mai mult pe fresh24.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top