Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Simona Gherghe a dezvăluit cum îl va chema pe fiul său

Simona Gherghe trăiește o cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Prezentatoarea emisiunii „Acces direct” urmează să devină mamă pentru a doua oară, iar de data aceasta, vedeta va aduce pe lume un băiețel.

Simona, care ieri a apărut singură în emisiune, după ce Alex Velea a renunțat la postul de coprezentator, a anunțat cum îl va chema pe fiul său, iar motivul pentru care l-a ales este unul emoționant.

Prezentatoarea TV păstrează tradiția în familie, iar micuțul va avea un nume de sfânt.

„Şi la mine în familie sunt mulţi sărbătoriţi. La mulţi ani tata, care este Ioan, la mulţi ani, mămaie, care este Ioana… şi la mulţi ani, bebe! O să fie Ioan. Unul dintre nume este Ioan, ca să păstrăm tradiţia în familie”, a dezvăluit Simona Gherghe, în direct la emisiunea „Acces Direct”.

Pentru că are niște probleme de sănătate, vedeta are mare grijă la alimentele pe care le consumă. Aceasta a dezvăluit ce fel de dietă ține, ce alimente consumă și cum se împacă regimul ei alimentar cu cea de-a doua sarcină.

„Este un regim de viaţă extrem extrem de sănătos. Voi care faceţi sport v-aţi putea regăsi. Am voie să mănânc grătar, mănânc peşte fie la cuptor, fie la grătar. Mănânc salate, dar fără ulei. Mănânc brânză slabă, iaurt, fructe, dar anumite fructe.

Nu mănânc deloc dulce, nimic dulce. Am trigliceridele crescute. Nu mănânc dulce că n-am voie, dar aş mănânca tone de cozonac. Săptămâna trecută am mâncat o felie, atât… după trei luni.

Sunt foarte atentă, ţin problema sub control, pentru că dacă aş mânca cât aş vrea sau ce aş vrea, probabil aş ajunge cum s-a întâmplat în cazul sarcinii cu Ana. Am descoperit această problemă în era aproape în pragul pancreatitei, ceea ce era îngrozitor. Eram însărcinată în luna a şasea-a şaptea.

Atunci chiar era un pericol şi pentru mine şi pentru copil. Aşa, am luat-o din timp cu regimul, ca să nu fie probleme, deşi teoretic aş putea să mănânc, dar sunt foarte conştiincioasă”, a declarat Simona Gherghe.

Vedeta mai are o fiică pe nume Ana Georgia, care în luna mai va împlini 2 ani.

Citește și: Simona Gherghe este însărcinată din nou: „Prin nu știu ce minune…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top