Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Silvia Dumitrescu a povestit ce se va întâmpla după moartea ei

Silvia Dumitrescu este una dintre marile artiste ale României, care, din păcate, nu se mai aude la radio așa cum se întâmpla în urmă cu zeci de ani. Aceasta este și drama pe care o trăiește astăzi vedeta care a făcut câteva previziuni despre ce se va întâmpla după moartea sa.

Silvia Dumitrescu a făcut câteva declarații pentru ziarul Ring în care a explicat de ce numele grele din muzica românească de odinioară au dispărut din peisajul public: aceasta este convinsă că generația tânără a creat un sistem mafiot prin care artiștii adevărați nu mai pot ajunge pe scenă.

CITEȘTE ȘI: TAYLOR SWIFT ESTE DIN NOU CÂȘTIGĂTOARE
Silvia Dumitrescu are o previziune și pentru noul val din industria muzicală românească, spunând că atunci când acestora li se vor termina vilele și averea vor reveni la artiștii consacrați. „Mi se vor cânta piesele când voi fi moartă, cum se face cu Laura Stoica și Mădălina Manole”, a spus Silvia Dumitrescu pentru ziarulring.ro.

Silvia Dumitrescu este una dintre cântărețele de muzică pop din România, remarcată la clasa Mihaelei Runceanu. Silvia Dumitrescu s-a lansat pe piața muzicală românească în anul 1995 la Mamaia, acolo unde a luat Premiul I la secțiunea „Interpretare”. Printre cei care au scris piese pentru Silvia Dumitrescu de-a lungul timpului se numără Adrian Enache, Marius Țeicu, Virgil Popescu, George Grigoriu sau Dumitru Lupu.

Silvia Dumitrecu nu cântă doar muzică pop. Artista și-a impresionat publicul de nenumărate ori și cu partituri de blues, alături de soțul ei, Florin Ochescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top