Connect with us

Revistateo.ro

Și-a urmărit soția cu o dronă. În a patra zi, i s-a rupt sufletul la ce a văzut - VIDEO

Cuplu

Și-a urmărit soția cu o dronă. În a patra zi, i s-a rupt sufletul la ce a văzut – VIDEO

Gelozia e boală grea, iar persoanele care simt anumite lucruri legate de partenerul de viață fac tot posibilul să își confirme bănuielile.

Și-a urmărit soția cu drona. În a patra zi a aflat tot!

Un soț extrem de gelos bănuia că soția îl înșela. S-a folosit de tehnica modernă pentru a o urmări non-stop. Nu avea nicio dovadă că femeia căreia i-a jurat credință veșnică îl înșela, dar a pornit în căutarea probelor cu ajutorul unei drone.

Drona o urmărea pe femeie zilnic când pleca de acasă, prin tot orașul. În primele zile, totul părea în ordine. Femeia mergea acasă, ajungea la muncă și făcea traseul invers. Nimic spectaculos. Soțului i-a venit ideea să înceteze investigația până în a patra zi, când imaginile au început să arate altceva.

Într-o zi, femeia s-a abătut de la drumul ei obișnuit și a ajuns într-o parcare.

CITEȘTE ȘI: A vazut pe camera de supravehere din dormitorul copilului ca sotia lui este intinsa pe jos, nemiscata, si s-a speriat. Apoi a aflat ce s-a intamplat cu femeia

CITEȘTE ȘI: S-a laudat in tren ca si-a inselat sotia, apoi a avut parte de SOCUL VIETII! Morala pentru toti BARBATII INFIDELI!

În acel moment bănuiala bărbatului se confirma. În înregistrare apărea un bărbat. ,,Uitaţi-vă cum îşi aranjează părul înainte de întalnire. Dacă vă uitaţi cu atenţie, o să vedeţi cum se alege praful de 18 ani de căsnicie. Am crezut că am un mariaj solid, se pare că m-am înşelat”, a fost reacția bărbatului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top