Connect with us

Revistateo.ro

Si-a injectat hormoni feminini timp de 17 luni. Rezultatul e uimitor!

Inedit

Si-a injectat hormoni feminini timp de 17 luni. Rezultatul e uimitor!

Un tanar din Ohio, Statele Unite, si-a luat viata in maini si a recurs la un tratament destul de ciudat pentru majoritatea dintre noi. Si-a injectat hormoni feminini timp de 17 luni ca sa arate ca o domnisoara.

Baiatul este unul dintre zeciile de mii de tineri care simte ca este un strain in propriul sau corp.

La doar cateva luni de cand a inceput procesul de schimbare

Studentul s-a fotografiat pas cu pas pentru a le demonstra celor care il urmaresc pe retelele de socializare ca schimbarea este posibila.

Cu doua luni inainte de terminarea tratamentului

Operatiunea de ‘modificare’ a sexului a durat un an si 5 luni de zile. La final, pana si el a ramas impresionat de efectul pe care l-au avut injectiile cu hormoni feminini.

Tanarul arata ca o femeie autentica

Transsexualitatea, inca un subiect tabu

Transsexualitatea poate fi definita ca o cautare fara sfarsit a e-ului real. Pe lumea aceasta exista persoane care si-ar fi dorit sa fi avut un alt sex, iar suferintele celor care nu reusesc sa isi descopere identitatea sunt de nedescris. Multi tineri transgender s-au sinucis din cauza prejudecatilor societatii, motiv pentru care subiectul este sensibil de abordat.

Din punct de vedere medical-psihologic, transsexualitatea este o tulburare de identitate ce se caracterizeaza prin dorinta de apartenenta la sexul opus anatomic. Schimbarea de sex nu se face atat de usor pe cum se crede.

Persoanele care vor sa isi schimbe complet identitatea trec printr-o serie de test, in special psihologice si psihiatrice. Multe persoane regreta alegerea facuta dupa operatia de schimbare de sex, fapt pentru care avizele se dau destul de greu.

CITESTE SI: Povestea copiilor transsexuali – COMENTEAZA

Potrivit estimarilor oficiale, un barbat din 100.000 doreste sa fie femeie, iar o femeie din 400.000 vrea sa devina barbat. Tara in care raportul este cel mai ingrijorator este Anglia, de 1 la 30.000. In Suedia cifrele sunt de 1 la 37.000, respectiv 1 la 103.000. Cu alte cuvinte, exista mai multi barbati care doresc sa devina femei decat invers (3-1).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top