Connect with us

Revistateo.ro

Cazul mortii unei tinere din Canada a facut inconjurul planetei. A murit dupa ce si-a sarutat iubitul! Iata cum s-a putut intampla asa ceva.

Stiri

Si-a sarutat iubitul, iar dupa cateva minute, a murit! Cum a fost posibil

Myriam, o tanara din Canada, a murit dupa ce a fost sarutata de iubitul ei. „Sarutul mortal” asa cum a fost descris de presa din Occident a fost cauzat de o alergie despre care partenerul femeii nu avea habar.

Myriam se afla la o petrecere in Montreal, Canada, impreuna cu iubitul ei. Tanara de 20 de ani a hotarat sa stea peste noaptea la el. Inainte sa se baga in pat amandoi, baiatul a mancat unt de arahide si apoi si-a sarutat iubita, scrie Daily Mail.

Barbatul nu stia ca fata este alergica la alune. A descoperit asta abia dupa ce a murit, cand era deja prea tarziu. Mama fetei a dezvaluit presei motivul incredibil care a dus la moartea fetei de la un banal sarut, scrie huff.ro.

Tanarul nu stia nimic despre alergiile fetei, mai ales despre cea la alune si cat de grava se presupunea a fi. Un specialist al Spitalului din Montreal da vina pe tanara in acest caz sustinand ca persoanele care au astfel de alergii ce le pot fi fatale trebuie sa poarte la ele medicamentele prescrise de doctori.

Citeste si: Videoclipul cu ingerii care danseaza pe cer a facut inconjurul lumii

Citeste si: A murit de cancer ovarian dupa ce a folosit un produs de ingrijire corporala la indemana tuturor

Medicii alergologi sustin ca untul de arahide, folosit la nenumarate preparate culinare, poate duce la criza de urticarie in cazul celor care manifesta intoleranta la acest produs alimentar. Aceleasi manifestari apar si in cazul alergiei la histamina sau la gluten.

Untul de arahide poate produce in cazul celor alergici un dezechilibru al sistemului digestiv. Alergia poate fi tratata in mod natural, insa cel mai eficient si recomandat tratament este cel medicamentos, spun specialistii.

Primele simptome ale alergiei la alune, gluten sau histamina sunt diareea, constipatia si durerile inexplicabile de cap. Cele mai periculoase alergii, indiferent de varsta, sunt la lactate, gluten, albus de ou, nuci si arahide. Deficitul enzimatic poate aparea in special la femeile cu varsta cuprinsa intre 30 si 55 de ani.

Alergiile pot duce la boli gastro-intestinale in urma unui tratament intrerupt, iar acolo unde nu se urmeaza un tratament, poate aparea inclusiv decesul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top