Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Si-a dat in judecata nevasta dupa ce s-a trezit langa ea in pat! Ce i-a provocat TRAUME PSIHOLOGICE URIASE

Se spune ca e mare Gradina Domnului si ca multi s-ar gardul insa unii barbati vin cu motive de divort pe care multe femei nu le vor intelege, cum este si cazul unui proaspat insurat din Algeria.

Un barbat din Algeria a bagat divort dupa ce s-a trezit cu sotia in pat. Pana aici nimic bizar numai ca atunci cand a vazut-o la prima ora a diminetii, mireasa din noaptea trecuta nu mai avea machiajul pe fata iar sotul sustine ca a ramas traumatizat.

Algerianul a declarat pentru presa ca a fost inselat de propria lui sotie, aceasta folosind prea mult machiaj, astfel incat sa o ia de nevasta. Mirele cere daune morale de 20.000 de dolari, scrie emirates247.com.

Acesta s-a adresat instantei din Alger, capitala statului algerian, spunand ca a confundat-o pe sotia sa cu un hot care a venit sa fure lucruri din apartament, acest eveniment afectandu-i psihicul.

CITESTE SI: VIDEO: Ceea ce a vazut o gravida la ecograf A SPERIAT-O si A AMUZAT-O in acelasi timp!

„Mirele i-a spus judecatorului ca nu si-a recunoscut sotia, dupa ce femeia s-a demachiat. Diferenta era atat de mare intre nevasta machiata si nemachiata, incat, atunci cand s-a trezit langa ea s-a inspaimantat si a crezut ca este o hoata care a patruns in casa”, spune o sursa din instanta, noteaza acelasi site arab.

nevasta - 06082015 - 3

CITESTE SI: VIDEO INCREDIBIL: Si-a regasit sora geamana pe care nu a avut-o niciodata!

Este exagerata solicitarea barbatului? Ce parere ai despre acest caz unic in lume? Poate fi afectat un barbat atat de tare daca isi vede propria iubita, in acest caz sotie, fara machiaj? Asteptam cu interes opinia ta!

Sursa foto: carregardner.com, timesofisrael.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top