Connect with us

Revistateo.ro

SFÂNTUL VALENTIN: Ghid de supraviețuire pentru femeile singure

Stiri

SFÂNTUL VALENTIN: Ghid de supraviețuire pentru femeile singure

Încă un an în care Sfântul Valentin te prinde singură? Sau, și mai rău de atât, simți că odată cu apropierea acestei sărbători, chiar dacă ai pe cineva, te va paște depresia? Nu e chiar atât de rău pe cât îți imaginezi tu. Iată câteva lucruri pe care le poți face de Sfântul Valentin dacă nu ți-ai găsit alesul inimii.

NU STA ÎN CASĂ
Nu sta în casă, nu îți îneca amarul mâncând ciocolată, deoarece te vei îngrășa și starea de tristețe nu va dispărea, ba dimpotrivă. Nu mânca pizza în timp ce te uiți la comedii romantice visând la actorii pe care îi vezi acolo. Ieși cu prietenele sau chiar și singură. Dă-ți șanse să cunoști pe cineva nou. Bărbații nu bat din poartă în poartă, așa că ai nevoie să socializezi!

CITEȘTE ȘI: CADOURI DE SFÂNTUL VALENTIN

AGAȚĂ DE SFÂNTUL VALENTIN
Sărbătoarea iubirii vine cu posibilități nenumărate de a-ți găsi pe cineva. Crezi că ești singura persoană singură de Valentine s Day și toți ceilalți bărbați sunt cuplați? Nici vorbă! Dacă ieși într-un club, intră în vorbă cu bărbatul care stă la bar sau chiar cu barmanul. Poți încerca fraze de genul: „Ce face un băiat atât de frumos de Valentine s singur într-o discotecă?”, și ai dat lovitura.

FOȘTII TĂI IUBIȚI NU AU MERITAT NIMIC
Ziua Sfântului Valentin, eliberatorul iubirii, este perfectă pentru a-ți da seama de ce fel de bărbați ai avut parte până acum. Vei realiza că despărțirea a apărut tocmai pentru că nu ți-ai fi imaginat niciodată că te va prinde 14 Februarie cu acea persoană, pentru că abia așteptai să fii singură.

PARTY
Cheamă cele mai bune prietene la tine acasă și angajați un stripper sau chiar un gigolo, dispus să ofere distracție femeilor! Faceți un party al burlăcițelor! Îl vei ține minte toată viața!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top