Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Serena Williams strălucește pe coperta revistei Vogue!

Serena Williams este prima atletă afroamericană care apare pe coperta revistei Vogue, însă nu se află la prima apariție. Aceasta a mai protagonizat o copertă în iunie 2012 împreună cu Ryan Lochte și Hope Solo.

Serena apare cu părul desfăcut, într-o rochie albastră superbă pe coperta Vogue cu un look mai puțin obișnuit, vedeta tenisului mondial adoptând în general stilul casual. Fotografa care a scos în evidență frumusețea Serenei Williams este Annie Leibovitz, cea care a pozat-o și pe rivala sportive afroamericane, Carolina Wozniacki.

CITEȘTE ȘI: SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT TURNEUL DE LA INDIAN WELLS

Serena Williams se află acum nu doar în lista sportivelor care au apărut în revista Vogue ci și în lista personalităților de culoare care apar pe copertă, alături de Beyonce, Lupita Nyong o sau Michelle Obama ori Rihanna.

Prezența Serenei Williams pe coperta celei mai titrate reviste de modă din lume nu este o surpriză pentru cititorii pasionați de fashion: Anna Wintour (creierul revistei Vogue) este pasionată de tenisul feminin. Revista va apărea la chioșcuri pe 25 martie.

Foto: Vogue

Foto: Vogue

Foto: Vogue

Foto: Vogue

,

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top