Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Semnele cu care Adelina Pestritu s-a dat de gol ca nu mai merge relatia cu Speak! Ce a raspuns cand a fost intrebata daca vrea copil sau nunta

Vestea ca Adelina Pestritu s-a despartit de Speak a luat prin surprindere pe toata lumea, mai ales ca cei doi s-au intors de curant dintr-o vacanta din America, iar lucrurile parea sa mearga foarte bine intre ei.

Cand toata lumea astepta ca sa vada o nunta si apoi un botez, Adelina a facut marele anunt astazi:

„Dragi prieteni, imi sunteti mereu aproape si va multumesc pentru sustinerea voastra care in fiecare zi ma face sa ma simt iubita. De aceea, imi doresc sa aflati de la mine, nu din alte surse, ca in viata mea personala s-au produs anumite schimbari. Dupa doi ani si jumatate de relatie, am decis impreuna cu Stefan (Speak) sa mergem pe drumuri separate.

Nu o sa dezbatem nicaieri motivele care ne-au adus in acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu intotdeauna se deruleaza asa cum se proiecteaza la inceput. Relatia noastra a fost una foarte frumoasa, il apreciez mult pe Stefan ca om si ca artist si sunt recunoscatoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trait impreuna. Speram ca lumea sa ne inteleaga si sa ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care tine strict de sufletele noastre.
Va multumesc pentru intelegere!
Va pup!”, a scris Adelina Pestritu pe contul sau de socializare.

In urma cu cateva zile, Adelina a facut niste declaratii care prevesteau gandurile sale in legatura cu despartirea:

„In viata trebuie sa mai merg si singura la unele evenimente. Nu s-a intamplat nimic, sunt la fel de fericita si zambitoare. Am vazut ca s-a speculat cu casatoria, cu copilul, cu despartirea. Timpul le rezolva pe toate. Eu nu am avut inel de logodna cum s-a scris, deci nu a disparut nimic. Inelul era cumparat de mine, din magazin.

Vezi și: De ce s-a despărțit Adelina Pestrițu de Speak. Motivul a ieșit la iveală

Vezi și: Adelina Pestrițu și-a găsit dragostea adevărată! Despre cine e vorba

Semnele cu care Adelina Pestritu s-a dat de gol ca nu mai merge relatia cu Speak! Ce a raspuns cand a fost intrebata daca vrea copil sau nunta

Imi doresc foarte mult un copil, casatoria o sa vina si ea la momentul potrivit. Vreau gemeni. Nu stiu daca o sa fie tata bun, intrebati-l pe Speak. Eu stiu ca o sa fiu o mama buna, ca iubesc foarte mult copiii. Stefan e un om bun, o sa fie un tata bun, cand va fi cazul. Eu zic ca e destul de matur pentru varsta lui si fiecare face schimbari la momentul prielnic. Pui prea multe intrebari personale, sunt fericita si nu sunt despartita de nimeni”, a marturisit Adelina Pestritu pentru Teo Show pe 13 octombrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top