Connect with us

Revistateo.ro

Relatii

Semnele ciudate care îți spun că ești o persoană empatică

Persoanele empatice sunt mult mai sensibile la emoții și la diferite comportamente față de majoritatea oamenilor. Aceștia știu să asculte cu adevărat și procesează informațiile prin intermediul stimulilor, reușind să își regleze mult mai ușor emoțiile.

Însă multe persoane nici măcar nu știu că sunt empatice. Între 15-20% din populaţia lumii poate fi identificată ca fiind empatică, așadar, iată care sunt semnele care îți arată că ești sau nu empatic:

În primul rând, semnul care te dă de gol că ești o persoană empatică este faptul că reușești să le iei celorlalți energia. Imediat intri în starea de spirit a celorlalți și te identifici cu ei. Iar dacă cineva din jurul tău plânge sau râde, nu va trece mult timp până când să simți aceleași emoții. De asemenea, nici furia cuiva din jur nu îți poate fi indiferentă.

Citește și: Zodiile cu o energie divină

Un alt semn că ești o persoană empatică este faptul că ai o intuiție foarte bună. Simți lucrurile care ți se întâmplă și știi ceea ce simte cineva chiar dacă nu vezi.

Poți vorbi cu cineva și să îi știi intențiile înainte să ți le spună. Intuiția ta niciodată nu dă greș și așa afli cine este sincer în jurul tău, dar și cine este fals.

Citește și: Test de personalitate: Primul lucru pe care îl vezi dezvăluie cea mai mare calitate a ta

Al treilea semn care indică faptul că ești o persoană empatică este sentimentul de a fi secat de energie. Ajungi să le dai celor din jurul tău din energia ta, iar la finalul zilei te simți epuizat și obosit.

Cu cât stai mai mult în jurul oamenilor obosiți sau depresivi, cu atât începi să te simți la rândul tău fără vlagă.

Cel mai bine ar fi să încerci să oferi din energia ta numai oamenilor care merită, învață să te pui pe tine pe primul loc.

Reușești să atragi oameni care au probleme. Aceste persoane sunt atrase ca un magnet de tine și simt că tu ești persoana care i-ar putea scoate din acest impas. Oamenii se apropie de tine, deoarece tu pari să le dai senzația că poți oferi ajutor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Relatii

To Top