Connect with us

Revistateo.ro

Semne care îți arată că bărbatul pe care îl iubești nu este potrivit

Cuplu

Semne care îți arată că bărbatul pe care îl iubești nu este potrivit

Orice femeie întâlnește la un moment dat un bărbat nepotrivit, toxic, care nu face decât să îi încurce viața. Dacă te-ai întâlnit până acum cu această problemă, probabil că nici nu ai realizat că bărbatul respectiv ți-a dat semne pe care ar fi trebuit să le iei în considerare încă de la început. În final, orice ni se întâmplă este o nouă lecție, așa că asigură-te că ai învățat-o! Dacă totuși te afli încă într-o astfel de situație, iată care sunt semnele clare că barbatul de lângă tine este toxic și nu îți aduce nimic bun.

Deși toate am fost rănite măcar o dată, suntem mereu la fel de predispuse să ne îndrăgostim, atunci când predententul de pune la picioare o adevărată aventură romantică. Dacă nu reușești să îi găsești nici un defect, cu siguranță este prea bun să fie adevărat. Spune că te protejează excesiv pentru că te iubește prea mult? Îți spune tot ce vrei să auzi, de fiecare dată? Te împacă cu diverse cadouri atunci când o dă în bară? Ai grijă! S-ar putea să intri într-o relație foarte nesănătoasă.

CITEȘTE ȘI: 8 LUCRURI PE CARE NU LE ȘTII DESPRE DIVORȚ

Îți spune că este un băiat rău? Crede-l! Nu încerca să îl convingi sau să te convingi pe tine însăți că este diferit de ceea ce spune că este. Fii atentă la cuvintele care îi ies pe gură și analizează-le cu atenție. Pe lângă asta, încearcă să fii realistă. Ține și de tine să găsești bărbatul potrivit. Nici o relație nu este roz și nu toate lucrurile merg perfect, fii conștientă de tot ce implică asta și pune lucrurile cap la cap.

Fii atentă la modul în care se exprimă. Dacă repetă o parte din întrebarea ta înainte să răspundă, ca și cum ar căuta o scuză sau dacă folosește cuvinte ciudate și insulte, iar apoi repară totul cu „Am glumit!”, e clar că nu este un om echilibrat, care îți poate oferi siguranță.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top