Connect with us

Revistateo.ro

Sunt cateva semne care iti arata ca vei trai 100 de ani. Afla daca si tu te numeri printre persoanele care pot avea o speranta de viata mai mare,

Inedit

Semne ca vei trai 100 de ani

Vrei sa stii care sunt sansele sa ajungi la varsta de 100 de ani? Sunt cateva semne care iti arata ca vei trai multi ani. Iata care sunt ele.

Indicii ca vei trai 100 de ani

1. Esti o persoana sociabila. Studiile au aratat ca exista o legatura intre speranta de viata si singuratate. Oamenii singuri, care nu au prieteni, pot avea diferite probleme psihice. Iar acestea influenteaza calitatea vietii si durata acesteia. Depresia este una dintre cele mai intalnite probleme cauzate de singuratate.

2. Ai devenit mama dupa varsta de 35 de ani. Studiile au scos la iveala faptul ca femeile care nasc dupa 35 de ani traiesc mai mult. Acest lucru se intampla deoarece sistemul de reproducere functioneaza bine, ceea ce indica faptul ca imbatranirea se produce lent in organism. Iar acest lucru se observa nu numai la nivelul sistemului de reproducere, ci la nivelul intregului corp.

3. Arborele genealogic este important. Multe persoane care traiesc 100 de ani sau mai mult, au in familie cel putin o ruda de gradul I care a ajuns la aceasta varsta. Asa ca, daca si in cazul tau este la fel, atunci sansele sa ajungi la 100 de ani sunt mai mari.

4. Femeile au o speranta de viata mai mare. Nu se stie care este motivul pentru care se intampla asta. Se pare ca hormonii feminini si menstruatia au un rol important. De asemenea, in cazul femeilor, riscul de a suferi de boli de inima este mai mic. In plus, femeile fumeaza mai putin decat barbatii, spun specialistii.

5. Gandurile pozitive te ajuta sa traiesti mai mult. Exista o stransa legatura intre emotii si sanatate. Emotiile negative au un impact negativ asupra sanatatii. Iar o stare de sanatate precara duce la o accelerare a procesului de imbatranire.

6. Ai o greutate potrivita. Si greutatea influenteaza calitatea si durata vietii. Oamenii care traiesc 100 de ani isi tin greutatea sub control. Nu au mai putine kilograme decat ar trebui si nici nu au un numar mare de kilograme in plus.

Articole pe aceeasi tema:

Alimentul la care trebuie sa renunti ca sa traiesti mai mult

Spune-mi ce mănânci şi-ţi spun cum trăieşti: Ceea ce nu stiai despre fasolea boabe. Cat de des o vei consuma acum?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top