Connect with us

Revistateo.ro

Cine a fost prima persoană cu care a vorbit criminala de la metrou

Inedit

Șef de la metroul din București, declarații năucitoare despre crima care a șocat România: „Sub buza peronului exista…”

Fostul șef al Metrorex a vorbit despre crima de la Dristor 1. Gheorghe Udriște a declarat că sistemele din afară nu funcționează în România, referindu-se la asigurarea securității celor care trăiesc cu metroul.

„Nu toate stațiile, nu toate liniile, sunt zeci și sute de kilometri… sunt stații îm care există asemenea instalații ca în Occident.

Trenurile la metroul din București funcționează în regim automat. Viteza se reglează în automat, și la intrarea în stație și la ieșire. Sigur că poți să introduci niște interdicții. Oamenii așteaptă, intervalul de succedare contează.

Fie că trenul a fost aproape, sub buza peronului există un spațiu de dimensiuni apreciabile încât un om să se îndepărteze.

Se putea, nu ascunde, dar feri de tren, apropiindu-se de peretele de sub peron. Trenul se apropia cu lumina… toți trebuie să ne gândim. În funcție de problemele din stațiile respective se pot accesa imagini, se pot vedea imagini.

În Europa, dacă luăm Sofia, Budapesta, Praga nu există asemenea uși. Probabil că în clipa în care s-au intamplat evenimentele in monitorul respectiv nu erau monitorizate de cineva. Sunt monitorizate non stop, dar nu vizualizate non stop”, a declarat Gheorghe Udriște, fostul șef al Metrorex la B1 TV.

Povestea femeii suspectată de crima de la metrou. Cine este și ce le-a declarat anchetatorilor

Oamenii legii încearcă să afle motivele care au împins-o pe femeie să comită crima oribilă de la metrou. Femeia a fost audiată ore în șir și pe toată durata, ea a fost incoerentă, nefurnizându-le anchetatorilor nicio informație despre faptele comise.

Prima ipoteză a anchetatorilor este că femeia are probleme psihice. Ea a fost întrebată dacă a fost internată la un spital de psihiatrie, dar a negat.

Ea le-a spus anchetatorilor că nu are o locuinţă şi că a dormit de mai multe ori în Gara de Nord. În plus, a declarat că în ultima perioadă a locuit la un prieten, fără a le putea indica anchetatorilor adresa acestuia. Ea a spus că nu ştie adresa, dar ştie să ajungă acolo, potrivit news.ro.

Care ar fi motivele care ar fi împins-o să comită crima
O ipoteză pe care se merge este că femeia a avut un conflict la serviciu, cu fosta ei șefă, iar din acest motiv ar fi prins ură pe femei. Nu este exclus nici ca femeia să aibă probleme psihice, anunță Libertatea.ro.

Femeia nu a fost foarte cooperantă cu anchetatorii, care încă nu au reușit să afle motivele care au împins-o să comită gestu. „Eu sunt în poze. N-am făcut nimic”, a fost singura declarație pe care a făcut-o în fața anchetatorilor, au declarat surse judiciare pentru Libertatea.

Vă reamintim că pe 12 decembrie 2017, la stația de metrou Dristor, o femeia a împins o tânără pe șine. În urma impactului aceasta și-a pierdut viața. Ulterior, oamenii legii au lansat un apel disperat pentru prinderea criminalei.

Femeia a fost prinsă de poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti în noaptea de marţi spre miercuri şi dusă la sediul Direcţiei Generale de Poliţie Bucureşti.

Ce spun autoritățile
Ea a fost identificată în baza imaginilor de pe camerele video din metrou. Poliţia a transmis apoi semnalmentele acesteia, cerând şi sprijinul populaţiei pentru găsirea ei, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

“Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele. Mulţumim tuturor pentru implicarea şi spiritul civic manifestat în acest caz. Vă asigurăm că fiecare mesaj al dumneavostră a fost analizat şi verificat de specialiştii instituţiei noastre”, a transmis Poliţia Capitalei, după ce femeia a fost prinsă.

O tânără în vârstă de 25 de ani a murit marţi seară, în staţia de metrou Dristor, după ce a căzut în faţa unei garnituri de metrou, iniţial suspectându-se că a fost vorba despre o sinucidere. Poliţia Capitalei a anunţat, după câteva ore, că tânăra a fost de fapt împinsă de o altă femeie şi a făcut publice imagini cu ea.

Femeia încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp înainte, când a împins o altă tânără, dar aceasta nu a păţit nimic. Conform Poliţiei, cea care a fost prima ţinta agresiunii a făcut reclamaţie în jurul orei 20:00.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top